Chat ti 13.9. Avun polulla

Teema-chattien syyskausi alkaa tiistaina 13.9 klo 18-20 järjestettävällä yhteisellä tuokiolla. Juttelemme silloin siitä, missä itse kukin on avun polulla.

Mietitkö, että voisit tarvita ulkopuolista apua lapsuuden vaikutusten kanssa pärjäämiseen? Vai onko huoli sittenkään tarpeeksi vakava – kaikillahan täällä on joskus vaikeaa. Tai koetko, että et vielä ole saanut sellaista tukea, jota tarvitsisit? Tai ehkä haluat jakaa hienon apukokemuksesi toisille! Ehkä sinulla on kysymyksiä tuen tarjoajista ja hakuprosesseista.

Ja apuahan voi saada monista muistakin lähteistä kuin ammatillisesta keskusteluavusta. Mikä sinun hyvinvointiasi on kohentanut?

Olemme huomanneet työssämme, että eri kohdissa avun polkua kulkevilla voi olla paljon annettavaa toisilleen. Kokoonnutaan siis polun varrella tiistaina ja vaihdetaan kokemuksia, kuulumisia, huolia ja ilonaiheita. Aikuisten kesken.

Chatissa voi toki joka kerralla ottaa puheeksi kaikkia omaan lasiseen lapsuuteen liittyviä asioita. Tervetuloa siis mukaan kaikki uudet ja vanhat chattaajat!

Chat järjestetään ti 13.9. klo 18-20
Salasanamme on tuolloin: maisemareitti

Keskustelu käydään osoitteessa https://lasinenlapsuus.fi/ryhma-chat (toimii vain chatin aukiollessa). Kirjoitettuasi ensimmäisen kommenttisi saat antaa itsellesi nimimerkin. Oikeaa nimeä, kuvaa tai yhteystietoja ei tarvitse antaa. Chatin kesto on kaksi tuntia. Keskustelu tapahtuu kirjoittamalla. Mukana chatissa Lasinen lapsuus -työntekijä Janne ja vertaiskeskustelija Satu.

Olet lämpimästi tervetullut!

silta auringossa
Kuva: Veikko Venemies / Unsplash