CHAT ti 21.2. Menetys ja kaipuu

Lasisen lapsuuden elänyt on saattanut kokea monenlaisia menetyksiä.

Oletko jo menettänyt vanhempasi kuolemalle vai onko hän alkoholinkäytön vuoksi saavuttamattomissa? Kaipaatko sitä isää tai äitiä, jonka olisit toivonut sinulla olevan vai sitä joka sinulla oli. Voi olla vaikeaa hyväksyä, ettei lapsellasi ole isovanhempaa tai että ystävät pitävät yhteyttä omiin vanhempiinsa.

Onko kaipuusi pienen lapsen kaipuuta vanhemman syliin ja läheisyyteen tai onko se loputonta odotusta nähdyksi ja arvostetuksi tulemisesta? 

Miten löytää keinoja vaikeiden tunteiden ja ajatusten kanssa selviämiseen? Voiko kaipuussa ja ikävässä olla myös jotain kaunista?

Tule jakaamaan ajatuksesi ja voimaantumaan vertaisten kanssa. Pohditaan asiaa ryhmächatissa aikuisten kesken. Chattiin ovat tervetulleita kaikki, joita mietityttää vanhemman tai muun läheisen menettäminen tavalla tai toisella.

Voit ottaa puheeksi muitakin omaan lasiseen lapsuuteesi liittyviä asioita. Tervetuloa siis mukaan kaikki uudet ja vanhat chattaajat!

Chat järjestetään ti 21.2. klo 18-20
Salasanamme on tuolloin: mielenrauha

Keskustelu käydään osoitteessa https://lasinenlapsuus.fi/ryhma-chat (toimii vain chatin auki ollessa). Kirjoitettuasi ensimmäisen kommenttisi saat antaa itsellesi nimimerkin. Oikeaa nimeä, kuvaa tai yhteystietoja ei tarvitse antaa. 

Chatin kesto on kaksi tuntia. Keskustelu tapahtuu kirjoittamalla. 

Mukana chatissa vertaiskeskustelijat Suvi ja Johanna

Olet lämpimästi tervetullut!