CHAT ti 21.3. Miten lasinen lapsuus vaikuttaa ihmissuhteisiini?

Pohditko lasisen lapsuuden kokeneena, miten läheistesi päihteiden käytöllä on ollut kauaskantoisia vaikutuksia aikuisuutesi ihmissuhteisiin? Miten elämänhistoriasi on muovannut tapojasi toimia ystävyys- ja kaverisuhteissa, parisuhteessa, työelämässä ja harrastusten parissa tai vanhempana lapsellesi?

Vaikutukset ihmissuhteisiin ovat erilaisia ja moninaisia kuten turvattomuuden tunnetta, vaikeutta luottaa kumppaniin ja puhua tunteista, miellyttämisen ja hyväksynnän tarvetta, omien tarpeiden sivuuttamista ja mitätöintiä, yliempaattisuutta, suorittamista ja reippailua, konfliktien välttelyä ja outoa riittämättömyyden tunnetta.

Haluaisitko ymmärtää paremmin lapsuuden kokemusten vaikutuksia ihmissuhteisiisi? Haluaisitko opetella puhumaan ja käsittelemään asioita ja tunteitasi eri tavalla kuin lapsuudenkodissa asioita käsiteltiin?

Vertaisilta voit saada vastakaikua tai vahvistusta ajatuksillesi! Tule jakamaan ajatuksesi ja voimaantumaan vertaisten kanssa. Pohditaan asiaa ryhmä-chatissa aikuisten kesken.

Chatissa voit ottaa puheeksi muitakin omaan lasiseen lapsuuteesi liittyviä asioita. Tervetuloa siis mukaan kaikki uudet ja vanhat chattaajat!

Chat järjestetään ti 21.3. klo 18-20

Salasanamme on tuolloin: yhteydessä

Keskustelu käydään osoitteessa https://lasinenlapsuus.fi/ryhma-chat (toimii vain chatin auki ollessa). Kirjoitettuasi ensimmäisen kommenttisi saat antaa itsellesi nimimerkin. Oikeaa nimeä, kuvaa tai yhteystietoja ei tarvitse antaa.

Chatin kesto on kaksi tuntia. Keskustelu tapahtuu kirjoittamalla.

Mukana chatissa Lasisen lapsuuden vertaiskeskustelijat Jenni ja Leni.

Olet lämpimästi tervetullut!