CHAT TI 21.4. "Vanhemmuus"

Seuraavan aikuisten chatin teemoinamme ovat lapsuuden kokemusten vaikutukset vanhemmuuteen, sekä huoli joko omasta tai jonkun muun lapsesi elämässä olevan aikuisen päihteiden käytöstä. 

Millaisia ajatuksia teillä on lasisen lapsuuden vaikutuksista itseenne nimenomaan vanhempana, mitä teet samoin kuin lapsuudessasi tehtiin, mitä taas olet muuttanut tai haluaisit muuttaa. Miten lapsuus näkyy toiminnassanne, ajattelussanne tai olemisessanne lapsen kanssa?

Monissa vanhemmuuskeskusteluissamme on noussut esiin myös huoli joko omasta tai jonkun läheisen päihteiden käytöstä. Mikä on liikaa lapsen näkökulmasta, mikä taas ihan ok. Voiko alkoholia ylipäätään käyttää lasten seurassa?

Entä mitä tehdä, jos huomaa itsellä olevan haasteita päihteiden kanssa tai miten silloin toimia, kun huomaa tämän jossain läheisessä?

Lämpimästi tervetuloa juttelemaan vanhemmuudesta ja päihteiden käytöstä!

Chatissa voi toki tälläkin kertaa ottaa puheeksi muitakin omaan lasiseen lapsuuteen liittyviä asioita.

Chat järjestetään tiistaina 21.4. klo 18-20 osoitteessa https://lasinenlapsuus.fi/ryhma-chat
Salasanamme on tuolloin: vanhemmuus

Kirjoitettuasi ensimmäisen kommenttisi saat antaa itsellesi nimimerkin. Oikeaa nimeä, kuvaa tai yhteystietoja ei tarvitse antaa. Chatin kesto on kaksi tuntia. Keskustelu tapahtuu kirjoittamalla. Mukana chatissa Lasinen lapsuus -työntekijät Janne Takala ja Laura Barck, sekä Erityisesti isä -toiminnan työntekijä Suvi Kovalainen.