CHAT TI 27.4. "Miellyttämisen tarve"

Vuoden kuudennessa aikuisten Lasinen lapsuus -chatissa on aiheena miellyttämisen tarve. Miksi kokemuksemme ohjaavat meitä ajattelemaan ensisijaisesti toisten ihmisten tarpeita? Omien tarpeiden kuuntelemisen jäädessä toissijaiseksi hyvinvointi kärsii, eikä asetelema lopulta ole kenenkään edun mukainen..

Usein puhutaan myös tuntosarvien herkkyydestä: Voimme mennä hyvin pitkälle toisten tunteiden ja aikomusten arvailemisessa ja tulkitsemisessa. Toisen ihmisen loukkaamisen pelko saa kohtuuttomat mittasuhteet toiminnassamme. Voiko ylivirittynyttä toisten tunteiden ja tarpeiden tarkkailua oppia hallitsemaan?

Ja toisaalta: Osaammako myös arvostaa niitä hyviä ominaisuuksia, joita haastavat kasvuolot ovat meissä kehittäneet? 

Tule mukaan vaihtamaan kokemuksia ja jakamaan yhdessä huolien aiheuttamaa kuormaa! Chatista saat toivottavasti mukaasi hyvän mielen.

Tämänkertaista aihetta ehdotti meille sähköpostissa henkilö, joka ei vielä ole ollut mukana chateissamme. Suuri kiitoksemme hänelle hyvästä aiheesta!
Chatissa voi joka kerta ottaa puheeksi muitakin omaan lasiseen lapsuuteen liittyviä asioita ja ehdottaa tulevia aiheita. 

Chat järjestetään tiistaina 27.4. klo 18-20.

Salasanamme on tuolloin: kelpaan

Keskustelu käydään osoitteessa https://lasinenlapsuus.fi/ryhma-chat (toimii vain chatin aukiollessa). Kirjoitettuasi ensimmäisen kommenttisi saat antaa itsellesi nimimerkin. Oikeaa nimeä, kuvaa tai yhteystietoja ei tarvitse antaa. Chatin kesto on kaksi tuntia. Keskustelu tapahtuu kirjoittamalla. Mukana keskustelemassa on Lasinen lapsuus -työntekijä Janne Takala ja vertaiskeskustelija Satu.

Olet lämpimästi tervetullut!