CHAT TI 27.5. "Sisaruksista"

Vuoden yhdeksännen aikuisten chatin teemana on sisarukset. Aihe puhuttaa usein lasista lapsuutta eläneiden aikuisten keskuudessa. Monella on mielessä lapsuudenperheen roolit. Joku muistelee lämmöllä turvaa tuoneita isosisaruksia, toinen kokee syyllisyyttä kodin ja sisarusten jättämisestä itsenäistymisen myötä. Nämä edellämainitut ovat vain esimerkkejä: Erilaisia kokemuksia perheistä ja rooleista niissä taitaa olla yhtä monta kuin kokijoitakin.

Sisarusten käsitykset lapsuuden tapahtumista voivat vielä aikuisenakin olla hyvin erilaiset keskenään, vaikka samassa kodissa ollaan yleensä asuttu. Tämä voi olla haaste tai mahdollisuus oman lapsuuden selvittelylle.

Jutellaan siis sisaruksista - lapsuudessa ja tänä päivänä!

Idea sisaruus-teemaan syntyi edellisessä chatissamme, jossa aihetta ehdittiin pureskella vain pieni tovi. Kiitos siis silloin mukanaolleille hyvästä teemasta! Chatissa voi joka kerta ottaa puheeksi muitakin omaan lasiseen lapsuuteen liittyviä asioita.

Chat pidetään ke 27.5. klo 18-20.

Salasanamme on tuolloin: hentovalkoinen

Keskustelu käydään osoitteessa https://lasinenlapsuus.fi/ryhma-chat (toimii vain chatin aukiollessa).

Kirjoitettuasi ensimmäisen kommenttisi saat antaa itsellesi nimimerkin. Oikeaa nimeä, kuvaa tai yhteystietoja ei tarvitse antaa. Chatin kesto on kaksi tuntia. Keskustelu tapahtuu kirjoittamalla. Mukana chatissa Lasinen lapsuus -työntekijät Janne Takala ja Laura Barck.

Lämpimästi tervetuloa mukaan kaikki uudet ja vanhat tutut chattaajat!