CHAT TI 9.2. "Yhteys vanhempaan"

Lasinen lapsuus -chatissa puhutaan yhteydenpidosta vanhempien kanssa!
 
Hyvin monilla lasisen lapsuus stressaavat kokemukset jatkuvat myös aikuisuuteen. Lapsuuden tapahtumien pitkäaikaisvaikutusten lisäksi kuormitusta voi aiheuttaa yhteydenpito ja suhde ikääntyvän vanhemman kanssa, riipumatta siitä käyttääkö tämä edelleen alkoholia haitallisesti. Yhteydenpito voi pakottaa jatkuvaan varuillaanoloon - kuin suoraa jatkumoa lapsen tavalle puntaroida kodin ilmapiiriä tulevia myrskyjä ennakoiden. Yhteydenpidon puute taas aiheuttaa syyllisyydentunteita ja inhimillistä hätää vanhemman pärjäämisestä.

Jutellaan siis yhteydenpidosta ja muista omien vanhempien nyt aikuisena aiheuttamista murheista. Jaetaan murheet ja vaihdetaan neuvoja.

Chattiin ovat tervetulleita myös henkilöt, jotka ovat jo kokonaan menettäneet vanhempansa joko kuoleman tai pitkällisen välirikon seuraksena. Monia asioita voi käsitellä ja omaa mieltä helpottaa, vaikka asianomaisten kanssa ei enää voisi keskustella.

Chatissa voi joka kerta ottaa puheeksi muitakin omaan lasiseen lapsuuteen liittyviä asioita. Tervetuloa siis mukaan kaikki uudet ja vanhat chattaajat!

Chat järjestetään tiistaina 9.2. klo 18-20.
Salasanamme on tuolloin: yhteydessä

Keskustelu käydään osoitteessa https://lasinenlapsuus.fi/ryhma-chat (toimii vain chatin aukiollessa). Kirjoitettuasi ensimmäisen kommenttisi saat antaa itsellesi nimimerkin. Oikeaa nimeä, kuvaa tai yhteystietoja ei tarvitse antaa. Chatin kesto on kaksi tuntia. Keskustelu tapahtuu kirjoittamalla. Mukana keskustelemassa on Lasinen lapsuus -työntekijä Janne ja vertaiskeskustelija Satu.

Olet lämpimästi tervetullut!

 


kuva: Veikko Venemies / Unsplash