Juotiinko kotonasi lapsuudessasi haitallisesti? Oletko ehkä ajatellut, että nykyiset haasteet voisivat johtua osittain lapsena kokemastasi? Jos vastasit kysymyksiin mielessäsi kyllä, saattaisit hyötyä aikuisille suunnattuun nettivertaisryhmäämme osallistumisesta!
Ryhmässä etsitään yhdessä välineitä pärjätä lapsuuden kuorman kanssa aikuisuuden haasteissa. Ryhmän aikana käsittelemme hyvinvointia ja sen esteitä, omien voimavarojen tunnistamista, erilaisia tuen muotoja, ongelmien taustoja ja ylisukupolvisen kierteen katkaisua, omien rajojen kunnioittamista, sekä sosiaalisen elämän vaikeuksia ja rikkauksia.
Ryhmä on anonyymi. Keskustelu käydään pääsääntöisesti torstai-iltaisin järjestettävissä chateissa. Chateissa keskustellaan kirjoittamalla.
Ryhmän kesto on 8 viikkoa (28.2.-21.4.) ja mukaan mahtuu noin 14 ryhmäläistä. Hakijoita on yleensä runsaasti, joten mukaan kannattaa hakea, mikäli tunnet juuri nyt olevan elämässäsi hyvä ajankohta ja mahdollisuus panostaa aikaa lasisen lapsuuden vaikutusten pohtimiseen. Valitsemme aiemman ohjauskokemuksemme perusteella mukaan sellaisia henkilöitä, joiden uskomme hyötyvän osallistumisesta.
Hakuaika ryhmään on 3.-9.2. Hae mukaan täyttämällä hakulomake. Ilmoitamme valinnoista sähköpostilla ti 14.2.
Hakulomakkeeseen: https://link.webropol.com/s/kevathaku2023
Osallistuminen on maksutonta. Ryhmän ohjaavat kokeneet nettityöntekijät Satu Ketonen (KM, vertaisohjaaja) ja Johanna Storck (sosionomi-AMK, vertaisohjaaja).
Ryhmästä saat eniten irti, jos voit osallistua joka torstai klo 18-19.30 chattiin, ja sen lisäksi valmistautua tulevan viikon chatin teemaan noin tunnin verran ajattelemalla ja kirjoittelemalla muistiinpanoja kokemuksistasi ryhmän foorumilla. Ryhmän chat-aikataulu:
2.3.
9.3.
16.3.
23.3.
30.3.
6.4.
13.4.
20.4.
Lisätietoja ryhmästä: [email protected]
Toivottavasti löydät rauhallisen hetken pohtia elämääsi ja tulevaisuuttasi hakemusta täyttäessäsi!
Ohjatun nettivertaisryhmän järjestää A-klinikkasäätiön Lasinen lapsuus -työ
PS. Ryhmä käyttää uuden uutukaista Lasinen lapsuus -foorumia. Ryhmäläisillä on mahdollisuus vaikuttaa uuden keskustelufoorumin kehittämiseen kertomalla havaintojaan foorumin käytettävyydestä.