Hyvinvointipäivämme Tampereella ja Helsingissä.

Trauma - ja kehotietoisuuden avulla voit paremmin arjessasi

Hyvinvointipäivä on monialaisen Iloa & Toivoa -työryhmän suunnittelema päivä. Sen tavoitteena on luentojen, keskustelujen ja kehollisten harjoitusten keinoin vahvistaa trauma-, tunne- ja kehotietoisuutta omassa arjessa, sekä lisätä ymmärrystä traumaan liittyvistä moninaisista ilmiöistä.

Hyvinvointipäivä koostuu esitelmistä ja harjoituksista. Harjoituksissa tavoitellaan hyväksyvää läsnäoloa, rentoutusta sekä liike- ja kehotietoisuutta. Ne tehdään jokaisen yksilöllisistä lähtökohdista käsin vailla suorittamisen pakkoa. Päivän keskeiset teemat ovat turvallisuus, myötätunto sekä vertaistuki. Tieto-osuudet pohjautuvat tutkittuun tietoon (ns. ACE-tutkimukset, traumatietous, kansainväliset traumainformoidut mallit).

Suunnittelussa olemme punoneet yhteen mielenterveyteen, terveyteen ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin liittyvää tieteellistä tietoa ja kokemusperäistä viisautta moniammatillisessa yhteistyössä. Tavoitteemme on avata pahoinvointimme juurisyitä vahvistaen tietä syvälliseen ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointi- ja toipumiskulttuurin.

Hyvinvointipäivä antaa eväitä ja ymmärrystä siihen, miten voit arjessa pitää huolta itsestäsi, säädellä omaa hermoston toimintaa ja kehittää rennompaa hyväksyvää läsnäoloa.

Hyvinvointipäivä on sinulle maksuton ja sisältää ruokailun.

Päivää luotsaavat Kati ja Annika!

Kati Sarvela: Terapeutti ja hammaslääkäri Kati Sarvela on traumainformoidun mallin suomalainen uranuurtaja. Hän on erikoistunut sensomotoriseen psyko- ja hypnoterapiaan. Kati kouluttaa myös tietoisuustaitoja, hypnoterapiaa, draamallista kirjoittamista ja on myös tietokirjailija. Katin ja työryhmän viimeinen kirja oli nimeltään: Yhteinen kieli - traumatietoisuutta ihmisten kohtaamiseen.

Annika Sarvela: BA Movement studies (tanssi- ja liiketerapia painotus), joogaopettaja ja kolutettu hieroja. Annika työskentelee laajasti terapeuttisen liikkee, tanssin ja kehotitoisuus menetelmien välittäjänä, käyttäen työssään keskeisenä menetelmänä luovaa liikettä ja kunnioittavaa kosketusta. Annika toimii myös tanssin ja liikkeen toiminnallisten menetelmien kouluttaja mm. Korkeakouluissa.

https://www.iloajatoivoa.fi/