Hyvinvointistriimien kevät 2022

 

Järjestämme nettilähetyksinä viisi liike- ja kehotietoisuussessiota keväällä 2022.

Sessioissa liikutaan ja tehdään mielikuva-, rentoutus- ja kehotietoisuusharjoituksia. Harjoittelemme lempeää ja myötätuntoista suhdetta itseä kohtaan, ilman suorituspaineita. Jokainen työskentelee sessioissa omista lähtökohdistaan.

Hyvinvointistriimit ohjaaa Annika Sarvela, jonka kanssa mukana vuorottelevat Janne Takala ja Laura Barck Lasisesta lapsuudesta. 

Sinä tarvitset harjoituksia varten:

- peitto tai pyyheliina
- käsinojaton tuoli
- pitkä huivi tai vyö
- tyyny ja alustan tai joogamatto
- rauhallinen paikka ( jos löytyy)
- liikuntaan sopivat vaatteet 

Harjoitukset saa soveltaa itsellesi sopiviksi. Jos esimerkiksi silmien sulkeminen ei tunnu hyvältä voit esim. pitää silmät auki. Tee jotain toisin, jos tunnet kipua harjoituksen aikana. Kehotietoisuus harjoituksissa pyritään lempeään ja hyväksyvään liikkeen havainnointiin, ei suorittamiseen. Harjoitellaan sitä miltä liike tuntuu eikä se ole tärkeää se miltä liike näyttää. Voit halutessasi tehdä harjoitukset niin, ettet katso kuvasta mallia, vaan kuuntelet ohjeita. 

Ke 16.2. klo 18-19.30
Su 13.3 klo 10-11.30
To 7.4. klo 19-20.30 
La 7.5. klo 10-11.30
Ti 17.5. klo 19-20.30 

Sessiot järjestetään Teamsissa livetapahtumana, johon voit osallistua ilman oman nimen kertomista. Osallistujat eivät myöskään esiinny kuvalla sessioissamme.

TÄRKEÄÄ liittymisestä:

Alla olevaa linkkiä klikattuasi kone kysyy Avataanko Teams?

Tule mukaan hyvänolon tuokioon tästä linkistä.
-> vastaa Peru

-> klikkaa sitten "Katso sen sijaan verkossa"

-> klikkaa lopuksi "Liity anonyymisti"

ANNA PALAUTTEITA JA TOIVOMUKSIA TÄSTÄ LINKISTÄ

Toivotamme kaikki kiinnostuneet lämpimästi tervetulleiksi!

 


 

Ohjaaja Annika Sarvela

Terapeuttinen liike/tanssi, kehotietoisuus ja kunnioittava kosketus ovat tärkeä osa Annikan työtä. Luonnon tuoma voima ja sellaisen ilmapiirin luominen, missä oma keho on turvallinen koti missä elää ovat hänen terapeuttisen ja taiteellisen työnsä lähtökohtia. Keskeistä on tuoda kehotietoisuutta ja iloa liikkuvasta kehosta osaksi erilaisten ihmisten arkea! Annika toimii opettajana lastensuojelussa, kouluttaa toiminnallisia menetelmiä korkeakouluissa ja ohjaa erityistä tukea tarvitsevien lasten tanssiryhmää Helsingin Annantalossa.

Koulutukset: 
laillistettu hieroja
terapeuttisen tanssin, tanssijan ja joogaopettajan tutkinnot 
pedagoginen diplomi, Teatterikorkeakoulu