Ilmoittautuminen syksyllä alkaviin isien ryhmiin Kuopiossa ja Porissa on alkanut!

Elokuussa alkaa kaksi vertaistukiryhmää lasisen lapsuuden kokeneille isille. Ryhmän kautta isille tarjoutuu mahdollisuus jakaa kokemuksiaan ja ajatuksiaan sekä pohtia omaa vanhemmuuttaan ja erityisesti isyyttään, toisten samankaltaista kokeneiden kanssa.

Ympäri Suomea ryhmiin osallistuneet ovat vuosien varrella kertoneet lasinen lapsuus -ryhmällä olleen suuri vaikutus siihen, miten ymmärtää itseään ja ajattelee esimerkiksi omasta vanhemmuudestaan. Ryhmä on auttanut ymmärtämään, miten lapsuuden kokemukset vaikuttavat vielä aikuisenakin ja miten omaa elämäänsä voi tänä päivänä muovata toivomaansa suuntaan. 

Kuopion isäryhmä kokoontuu 24.8.2020 alkaen maanantaisin Päihdepalvelusäätiöllä (Suokatu 23) klo 18−20.

Ryhmää ohjaavat Suvi Kovalainen ja vertaisohjaaja Teppo Uotinen. Lisätietoa ja ilmoittautuminen mukaan [email protected] tai puh. 040 752 2944.

Porin isäryhmä kokoontuu 25.8. alkaen tiistaisin Porin Sininauhassa (Liisankatu 11, 3.krs) klo 16.30-18.30.

Ryhmää ohjaavat Anu Louhelainen ja Heli Syrjäntikka. Lisätietoa ja ilmoittautuminen mukaan [email protected] tai puh 045 647 3773.

Maksuttomat ryhmät kokoontuvat yhteensä 8 kertaa ja mukaan mahtuu 10 isää kumpaankin ryhmään. Mikäli tarvitset lapsenhoitoa ryhmään osallistumista varten, korvaamme siitä aiheutuneet kulut jälkikäteen.

Lähde rohkeasti mukaan!