Isä pullossa -kirja-arvonta! (HUOM: OSALLISTUMINEN SULKEUTUNUT)

Lasinen lapsuus arpoo yhteistyössä Gummerruksen kanssa 3 kappaletta Johanna Pohjolan uutuuskirjaa Isä pullossa - matka alkoholistin mieleen ja maailmaan.

Osallistu kirja-arvontaan jättämällä yhteystietosi täällä: Isä pullossa -arvonta 
Tietoja käytetään ainoastaan arvontaan ja palkintokirjojen toimittamiseen. Tiedot poistetaan kun kirjat on toimitettu 

Johanna Pohjolan uutuusteos Isä pullossa on ehtinyt kerätä paljon kiitosta muun muassa alkoholistien aikuisten lasten keskuudessa. Kirja tuo monille niin tuttuun aihepiiriin myös paljon tuoreita ajatuksia ja näkökulmia. Paitsi läheisen kokemuksia alkoholismista, Pohjola pyrkii kirjassaan selvittämään myös alkoholismin luonnetta. Tätä varten kirjailija asui pieniä jaksoja eri päihdehoitolaitoksissa sekä haastatteli aihepiirin asiantuntijoita. 

Kirja on onnistunut yhdistelmä henkilökohtaista kokemustietoa ja perehtymistä aiheeseen tutkivan journalistin otteella. Isä pullossa tarjoaa uutta tietoa, mutta on lukukokemuksena myös tunteita herättävä ja jopa vertaistuellinen.

Johanna Pohjolan voit tavata Youtube-lähetyksessä, jossa hän on haastateltavana kirjansa tiimoilta. Voit osallistua lähetykseen lähettämällä oman kysymyksesi Gummeruksen Facebookiin tai Instagramiin yksityisviestillä, ja ne kysytään tilaisuudessa nimettömästi. Voit esittää kysymyksiä myös tilaisuuden aikana YouTube-kanavan chatissa.

Linkki lähetykseen maanantaina 30.11. klo 17 - 17.45 : 
https://www.youtube.com/watch?v=AgtRds1lzuc

Lasinen lapsuus kiittää lämpimästi yhteistyöstä Gummerrusta, erityisesti Pauliina Pietilää ja Mary Jussilaa!