Kirjauutuus ja arvonta: Samuli Laiho - Lasiseinä

Samuli Laihon romaaniuutuus Lasiseinä on vaikuttava kertomus menneisyyden kohtaamisesta. Kirjansa päähenkilönä Laiho selvittelee lapsuudenkokemuksiaan ja etsii tietoa paikatakseen aukkoja alkoholistoituneen äitinsä suvun tarinassa. Löytyykö menneisyydestä asioita, jotka voisivat auttaa ylisukupolvisilta vaikuttavien ongelmien kohtaamista?

 

Lasiseinä on vaikeita asioita kaunistelematon kertomus itsetunnon haavojen, ongelmien periytymisen pelon sekä arjen haasteiden kanssa kamppailusta. Samalla se on myös kertomus rakkaudesta ja onnen hetkistä.

Samuli Laiho tunnetaan paitsi kirjailijana, myös lauluntekijänä ja muusikkona esimerkiksi Ismo Alangon yhtyeiden, Soul Tattoon ja aikansa menestysyhtye Hearthillin riveistä. Lasiseinä kuuluu autofiktio-tyylilajiin, eli kirjailija esiintyy päähenkilönä ja kertojana osana tapahtumia, jotka ovat enemmän tai vähemmän uskollisia kirjailijan elämälle. Vakavien teemojensa lisäksi Lasiseinä kuvaa kiinnostavaa kaistaletta suomalaisen rock-musiikin lähihistoriasta ja 80-luvun lähiöelämäntavasta.

Olemme iloisia voidessamme arpoa kolmelle seuraajallemme Lasiseinä-kirjan. Osallistua voit jättämällä postiosoitteesi meille nettilomakkeella:
https://webropol.com/s/laiho

Yhteystietoja ei käytetä muihin tarkoituksiin ja ne poistetaan tiedostoistamme pysyvästi arvonnan ratkettua 6.5. klo 16.
(Päivitys 7.5.: Arvonta on suoritettu ja kirjat postitetaan tänään. Voittajien etunimet LL Facebookissa).

Kiitämme lämpimästi yhteistyöstä Like Kustannusta / Jenni Heitiä sekä tietysti Samuli Laihoa!

 

Samuli Laihon kuvasi Toni Härkönen