Kosteusvauroita nettilukupiiri alkaa. (LUKUPIIRI TÄYNNÄ)

Järjestämme syyskuussa alkavan, 4 kertaa kokoontuvan nettilukupiirin, jossa luemme ja käsittelemme yhdessä Ani Kellomäen erinomaista teosta Kosteusvaurioita - Kasvukertomuksia pullon juurelta. Halukkaille tarjoamme kirjan veloituksetta kotiin toimitettuna (rajallinen määrä) - lisätiedot ilmoittautumislomakkeessa.

Lukupiirin orientoiva ensitapaaminen on torstaina 15.9. klo 18-19.30. Muut tapaamiskerrat ovat tätä seuraavat kolme torstaita. 

Nettilukupiirin ilmoittautuminen on nyt käynnissä.

Hiomme tarkempia yksityiskohtia kuntoon saatuamme kommenttejanne ilmoittautumislomakkeen kysymyksiin. Ilmoitamme tarkemmat tiedot sekä täällä että suoraan lukupiiriin ilmoittautuneille. 

Lukupiiriä vetää Lasisen lapsuuden Janne Takala. Ensimmäisellä orientoivalla kerralla mukana on kirjailija Ani Kellomäki itse. Toisilla kerroilla tapaatte keskustelun ohessa myös muita Lasinen lapsuus -työntekijöitä.

 

Toivomme mukaan innostuneita osallistujia. Jos kirjan lukeminen ja ajatusten vaihtaminen kiinnostaa sinua, olet juuri oikeanlainen lukupiiriläinen! Kirjan aiheiden käsitteleminen avaa mahdollisuuden myös oman lasisen lapsuuden piirteiden ja vaikutusten pohtimiseen. Uskomme, että lukupiiristä tulee vertaistuellinen kokemus!

Lämpimästi tervetuloa!

Ilmoittautuminen/kartoitus:
https://link.webropol.com/s/kosteusvauroita