Lasinen lapsuus -nettiryhmän haku on auki! (PÄIVITYS: PÄÄTTYNYT)

 

HAKU ON PÄÄTTYNYT!

 

Juotiinko kotonasi lapsuudessasi haitallisesti? Oletko ehkä ajatellut, että nykyiset haasteet voisivat johtua osittain lapsena kokemastasi? Jos vastasit kysymyksiin mielessäsi kyllä, saattaisit hyötyä osallistumisesta nettivertaisryhmäämme!

Ryhmässä etsitään yhdessä välineitä pärjätä lapsuuden kuorman kanssa aikuisuuden haasteissa. Ryhmän aikana käsittelemme hyvinvointia ja sen esteitä, omien voimavarojen tunnistamista, erilaisia tuen muotoja, ongelmien ylisukupolvisen kierteen katkaisua, omien rajojen kunnioittamista, sekä sosiaalisen elämän vaikeuksia ja rikkauksia. Erityisteemana ryhmässä on tällä kertaa oman alkoholinkäytön ja alkoholiasenteiden miettiminen yhdessä vertaisten kanssa.

Ryhmä on anonyymi. Keskustelu käydään kirjoittamalla ulkopuolisilta suljetulla foorumilla, sekä viikottaisissa iltaan ajoittuvissa live-chateissa. Ryhmän kesto on 10 viikkoa (7.9.-12.11.) ja mukaan mahtuu 12 ryhmäläistä. Hakijoita on yleensä runsaasti, joten mukaan kannattaa hakea, mikäli tunnet juuri nyt olevan elämässäsi hyvä ajankohta ja mahdollisuus panostaa aikaa lasisen lapsuuden vaikutusten pohtimiseen.

Hakuaika on 24.-28.8. klo 16 ja valinnoista ilmoitamme meilitse torstaina 3.9. Osallistuminen on maksutonta. 

Ryhmän ohjaavat kokeneet nettityöntekijät Janne Takala (VTM, sosiaalikasvattaja) ja Emilia Koivistoinen (YTM, AMK-Sosionomi).

Ryhmästä saat eniten irti, jos varaat aiheiden pohtimiseen ja ajatustesi kirjoittamiseen noin pari tuntia viikossa. Teemoja voi pohtia omaan tahtiin kellonajasta riippumatta. Lisäksi ryhmän aikana järjestetään noin viikottain live-keskustelu (chatissa kirjoittamalla), joka sijoittuu arki-iltaan 18 ja 21 välille ja kestää 90 minuuttia. Pysyäksesi hyvin mukana ryhmässä osallistuminen myös live-keskusteluihin olisi tärkeätä. Mieti siis, onko sinulla juuri nyt elämässä oikea hetki suunnitella kanssamme askelia kohti valoisampaa elämää.

Hakulomakkeeseen pääset tästä.

Toivottavasti löydät rauhallisen hetken pohtia elämääsi ja tulevaisuuttasi hakemusta täyttäessäsi!

terveisin,
Emilia ja Janne

Ohjatun nettivertaisryhmän järjestää A-klinikkasäätiön Lasinen lapsuus -työ

 

kuva: Taneli Lahtinen