Lasinen lapsuus -nettiryhmän haku lähestyy!

Helmikuun lopulla alkaa seuraava ohjattu aikuisten Lasinen lapsuus -nettivertaisryhmämme!

Ryhmässä etsitään yhdessä välineitä pärjätä lapsuuden kuorman kanssa aikuisuuden haasteissa. Ryhmän aikana käsittelemme hyvinvointia ja sen esteitä, omien voimavarojen tunnistamista, erilaisia tuen muotoja, ongelmien ylisukupolvisen kierteen katkaisua, omien rajojen kunnioittamista, sekä sosiaalisen elämän vaikeuksia ja rikkauksia.

Erityisteemana ryhmässä on tällä kertaa ikääntyvät vanhemmat ja heihin liittyvät ongelmat, kuten omien rajojen suojeleminen ja vaikeiden suhteiden aiheuttama mielipaha. 

Ryhmä on anonyymi. Keskustelu käydään kirjoittamalla ulkopuolisilta suljetulla foorumilla omaan tahtiin sekä viikottaisissa iltaan ajoittuvissa live-chateissa. Ryhmän kesto on 10 viikkoa ja ajankohta 22.2. - 30.4. Mukaan mahtuu 12 henkilöä. Hakuaika on 8.-11.2. ja valinnoista ilmoitamme meilitse 17.2. Linkki hakuun aukeaa Lasinen lapsuus -sivuille.

Ryhmän ohjaavat kokeneet nettityöntekijät Janne Takala (VTM, sosiaalikasvattaja) ja Emilia Koivistoinen (YTM, AMK-Sosionomi).

Ryhmästä saa eniten irti, kun asennoituu käyttämään siihen hieman aikaa päivittäin. Mieti, onko sinulla juuri nyt oikea hetki suunnitella kanssamme askelia kohti valoisampaa elämää. Jos vastauksesi on kyllä, laita ryhmämme hakuajankohta kalenteriisi!

terveisin,
Janne ja Emilia

 


kuva: Taneli Lahtinen / Unsplash