Lasinen lapsuus -nettiryhmän haku lähestyyy!

Syyskuussa alkaa seuraava ohjattu aikuisten Lasinen lapsuus -nettivertaisryhmämme!

Ryhmässä etsitään yhdessä välineitä pärjätä lapsuuden kuorman kanssa aikuisuuden haasteissa. Ryhmän aikana käsittelemme hyvinvointia ja sen esteitä, omien voimavarojen tunnistamista, erilaisia tuen muotoja, ongelmien ylisukupolvisen kierteen katkaisua, omien rajojen kunnioittamista, sekä sosiaalisen elämän vaikeuksia ja rikkauksia. Erityisteemana ryhmässä on tällä kertaa oman alkoholinkäytön ja alkoholiasenteiden miettiminen yhdessä vertaisten kanssa.

Ryhmä on anonyymi. Keskustelu käydään kirjoittamalla ulkopuolisilta suljetulla foorumilla omaan tahtiin sekä viikottaisissa iltaan ajoittuvissa live-chateissa. Ryhmän kesto on 10 viikkoa ja mukaan mahtuu 12 hakijaa. Hakuaika on 24.-28.8. ja valinnoista ilmoitamme meilitse 3.9. Linkki hakuun aukeaa Lasinen lapsuus -sivuille.

Ryhmän ohjaavat kokeneet nettityöntekijät Janne Takala (VTM, sosiaalikasvattaja) ja Emilia Koivistoinen (YTM, AMK-Sosionomi).

Ryhmästä saa eniten irti, kun asennoituu käyttämään siihen hieman aikaa päivittäin. Mieti, onko sinulla juuri nyt oikea hetki suunnitella kanssamme askelia kohti valoisampaa elämää. Jos vastauksesi on kyllä, laita ryhmämme hakuajankohta kalenteriisi!

terveisin,
Janne ja Emilia


kuva: Taneli Lahtinen