Lasinen lapsuus uudistuu!

27.3.2020
 

Tervetuloa uudelle valoisammalle Lasinen lapsuus -sivustolle! Toivomme, että uuden kevyemmän ilmeen ja uusittujen sisältöjen myötä tulette viihtymään sivullamme entistä paremmin. Panostamme  jatkossa enemmän sisällön elävyyteen. Julkaisemme useammin työstämme nousevia ajatuksia Siruina − linkki etusivulla. Toivomme vilkasta keskustelua niiden tiimoilta!

 

 

Tavoitteenamme on, että tavoitamme yhä enemmän sivustosta hyötyviä käyttäjiä: omaa tilannettaan pohdiskelevia aikuisia, työssään avun tarvitsijoita kohtaavia ammattilaisia, oppilaitoksia opiskelijoineen, sekä kaikkia muita asiasta kiinnostuneita.

Aikuisille tulee suosittujen nettiryhmien ja ryhmä-chattien lisäksi tarjolle myös kahdenkeskinen ajanvarauksella toimiva nettikeskustelu, valinnan mukaan joko työntekijämme tai vertaisen kanssa. Nuorille vastaavia tukimuotoja tarjoava sivumme Varjomaailma.fi löytyy myöhemmin keväällä entistä vaivattomammin Lasinen lapsuus -sivuston kainalosta. 

Haluamme sivuillamme luoda näkyvyyttä myös muiden toimijoiden sisällöille, joista sivustomme käyttäjät voivat hyötyä ‒ tukimuotoja, tutkimustietoa ja vastapainona myös elämyksellistä ja voimallistavaa kulttuuria. Näille on varattu paikka etusivun toisesta ruudusta heti Sirujen vierestä. Ensimmäisenä ääneen pääsee oma pitkittäiskampanjamme #OleLuottoaikuinen!

Sivun sisältöiksi otamme mielellämme yhä ehdotuksia vastaan lasisen lapsuuden kokeneilta, ammattilaisilta ja keltä tahansa yhteistyötä toivovalta. Voit kertoa meille ajatuksistasi lomakkeella Palaute-sivun kautta

Vuodelle 2020 on sovittuna ja suunnitteilla paljon uusia työmuotoja niin suoraan lasisesta lapsuudesta haittoja kokevien ihmisten auttamiseksi, kuin järjestöissä ja julkisissa palveluissa  kohderyhmämme hyväksi tehtävän työn tukemiseksi. Ajankohtaisviestintäämme voit seurata myös etusivun alaidasta löytyvistä some-ikkunoista. Pysy siis kuulolla!

Tavataan täällä verkossa.

Yhteistyöterveisin,

Lasinen lapsuus -työryhmä