Lasisen lapsuuden syksy 2022

Vaikkei kesä vielä olekaan ohi, katseemme suuntaa jo tulevaan syksyyn.

niitty

 

Lasinen lapsuus -toiminta aloittaa tämän syksyn pitkästä aikaa jälleen neljän työntekijän voimin. Anna-Sofian ja Jannen kanssa toimintoja pyörittävät jatkossa Julia ja Johanna. Laura on jäämässä opintovapaalle ja palaa remmiin taas vuoden 2023 heinäkuussa. Toiminnassamme on mukana edelleen aktiivinen kokemuskehittäjien porukka, jonne ovi on auki halukkaille jatkuvasti.  Mikäli kiinnostut, voit ottaa yhteyttä [email protected] ja kerromme tästä lisää.  

Nuorten ja aikuisten yksilöchatit sekä aikuisten teemalliset ryhmächatit jatkuvat entiseen tapaan. Myös verkkoryhmiä on alkamassa 17-25-vuotiaille, aikuisille sekä Teamsissa kokoontuva, pienten lasten vanhemmille suunnattu ryhmä. Myös yhteistyökumppanimme käynnistelevät Lasinen lapsuus -ryhmiään: Porissa pienten lasten vanhemmille ja Kuopiossa isille.

Lasisen lapsuuden neuvontapalvelu aloitti toimintansa loppukeväästä, ja se on nuorten ja aikuisten käytössä 24/7. Palvelu on anonyymi ja maksuton, kysymyksiin vastaavat Lasisen lapsuuden työntekijät.   

Löydät lisätietoa chateista, ryhmistä ja neuvonnasta Tukea-sivultamme 

Perinteisten ryhmien ja chattien lisäksi uutena toimintana aloittaa lukupiiri, jossa perehdytään yhdessä Ani Kellomäen Kosteusvaurioita-teokseen. Iloksemme myös Ani itse on tulossa mukaan lukupiirin aloitukseen. Lue lukupiiristä lisää ja ilmoittaudu mukaan täällä. 

Nuorten palveluissamme on tulossa varsinainen somejalkautumisen syksy. Vierailemme Apuu-chatin TikTokissa pariin otteeseen syksyn aikana ja meidät voi bongata myös Discordista. Instagram pyörii tuttuun tapaan. Näistä kaikista lisätietoa mahdollisimman pian sekä Lasisen lapsuuden kotisivuilla, että somessa. 

Kaikkea mukavaa on siis tulossa 😊 Kannattaa tutustua ja lähteä rohkeasti mukaan!