Osallistu striimattuun hyvinvointituokioon 7.4 klo 19 alkaen

Järjestämme nettilähetyksinä viisi hyvinvointituokiota keväällä 2022.

Kolmas tuokio pidetään torstaina 7.4. klo 19 - 20.30

Sessioissa liikutaan ja tehdään mielikuva-, rentoutus- ja kehotietoisuusharjoituksia. Harjoittelemme lempeää ja myötätuntoista suhdetta itseä kohtaan, ilman suorituspaineita. Jokainen työskentelee sessioissa omista lähtökohdistaan.

Sinä tarvitset harjoituksia rauhallisen paikan, alustan ja rennot liiikkumiseen sopivat vaatteet. Harjoitukset saa soveltaa itsellesi sopiviksi. Jos esimerkiksi silmien sulkeminen ei tunnu hyvältä voit esim. pitää silmät auki. Tee jotain toisin, jos tunnet kipua harjoituksen aikana. Kehotietoisuusharjoituksissa pyritään lempeään ja hyväksyvään liikkeen havainnointiin - ei suorittamiseen. Harjoitellaan sitä miltä liike tuntuu. Se ei ole tärkeää, miltä liike näyttää. Voit halutessasi tehdä harjoitukset niin, ettet katso kuvasta mallia, vaan kuuntelet ohjeita. 

Hyvinvointituokion ohjaa Annika Sarvela (joogaopettaja, terapeuttisen tanssi, laillistettu hieroja). Lähetyksen juontaa ja Annikan ohjauksessa harjoituksia tekee Johanna Storck (juontaja, digimarkkinoinnin ammattilainen, sosionomi (AMK), Lasisen lapsuuden nettityöntekijä).

Sessio järjestetään Teamsissa livetapahtumana, johon voit osallistua ilman omaa kuvaa tai nimeä. 

Tule mukaan hyvän olon tuokioon tästä linkistä
 

TÄRKEÄÄ liittymisestä:

Liittymisinkkiä klikattuasi kone kysyy Avataanko Teams?
-> vastaa Peru

-> klikkaa sitten "Katso sen sijaan verkossa"

-> klikkaa lopuksi "Liity anonyymisti"

 

Tuokio sopii erityisen hyvin lasisen lapsuuden kokeneille aikuisille, ja toivotamme kaikki kiinnostuneet lämpimästi tervetulleiksi!

 


 

Ohjaaja Annika Sarvela

Terapeuttinen liike/tanssi, kehotietoisuus ja kunnioittava kosketus ovat tärkeä osa Annikan työtä. Luonnon tuoma voima ja sellaisen ilmapiirin luominen, missä oma keho on turvallinen koti missä elää ovat hänen terapeuttisen ja taiteellisen työnsä lähtökohtia. Keskeistä on tuoda kehotietoisuutta ja iloa liikkuvasta kehosta osaksi erilaisten ihmisten arkea! Annika toimii opettajana lastensuojelussa, kouluttaa toiminnallisia menetelmiä korkeakouluissa ja ohjaa erityistä tukea tarvitsevien lasten tanssiryhmää Helsingin Annantalossa.

Koulutukset: 
laillistettu hieroja
terapeuttisen tanssin, tanssijan ja joogaopettajan tutkinnot 
pedagoginen diplomi, Teatterikorkeakoulu