Tervetuloa mukaan hyvinvointituokioon netissä la 7.5 klo 10 alkaen

Järjestämme nettilähetyksinä viisi hyvinvointituokiota keväällä 2022.
Neljäs tuokio pidetään lauantaina 7.5. klo 10 - 11.30

Tuokiossa liikutaan ja tehdään mielikuva-, rentoutus- ja kehotietoisuusharjoituksia. Harjoittelemme lempeää ja myötätuntoista suhdetta itseä kohtaan, ilman suorituspaineita. Jokainen tekee harjoituksia omista lähtökohdistaan. Täällä ei tarvitse suorittaa!

Tarvitset harjoituksia varten rauhallisen paikan, alustan ja rennot liiikkumiseen sopivat vaatteet. Varaa mukaan tennispallo tai vastaava pieni pallo, jos sinulta löytyy. Harjoitukset saa soveltaa itsellesi sopiviksi. Jos esimerkiksi silmien sulkeminen ei tunnu hyvältä voit hyvin pitää silmät auki. Jos tunnet kipua jonkin harjoituksen aikana, voit tehdä sen toisin.

Kehotietoisuusharjoituksissa pyritään lempeään ja hyväksyvään liikkeen havainnointiin - ei suorittamiseen. Harjoitellaan sitä miltä liike tuntuu. Se ei ole tärkeää, miltä liike näyttää. Voit halutessasi tehdä harjoitukset niin, ettet katso kuvasta mallia, vaan kuuntelet ohjeita. 

Hyvinvointituokion ohjaa Annika Sarvela (joogaopettaja, terapeuttisen tanssi, laillistettu hieroja). Lasinen lapsuus -työn Laura Barck on mukana keskustelemassa ja tekemässä harjotuksia Annikan kanssa.

Tuokio järjestetään Teamsissa livetapahtumana, johon voit osallistua ilman omaa kuvaa tai nimeä. 

Tuokio sopii erityisen hyvin lasisen lapsuuden kokeneille aikuisille, ja toivotamme kaikki kiinnostuneet lämpimästi tervetulleiksi!

Tule mukaan hyvän olon tuokioon tästä linkistä.

TÄRKEÄÄ liittymisestä:

Liittymisinkkiä klikattuasi kone kysyy Avataanko Teams?
-> vastaa Peru

-> klikkaa sitten "Katso sen sijaan verkossa"

-> klikkaa lopuksi "Liity anonyymisti"

Ohjaaja Annika Sarvela

Terapeuttinen liike/tanssi, kehotietoisuus ja kunnioittava kosketus ovat tärkeä osa Annikan työtä. Luonnon tuoma voima ja sellaisen ilmapiirin luominen, missä oma keho on turvallinen koti missä elää ovat hänen terapeuttisen ja taiteellisen työnsä lähtökohtia. Keskeistä on tuoda kehotietoisuutta ja iloa liikkuvasta kehosta osaksi erilaisten ihmisten arkea!

Annika toimii opettajana lastensuojelussa, kouluttaa toiminnallisia menetelmiä korkeakouluissa ja ohjaa erityistä tukea tarvitsevien lasten tanssiryhmää Helsingin Annantalossa.