Tule hyvinvointituokioomme su 13.3.

Järjestämme nettilähetyksinä viisi hyvinvointituokiota keväällä 2022.

Toinen tuokio pidetään 13.3. sunnuntaina aamupäivällä klo 10 - 11.30.

Sessioissa liikutaan ja tehdään mielikuva-, rentoutus- ja kehotietoisuusharjoituksia. Harjoittelemme lempeää ja myötätuntoista suhdetta itseä kohtaan, ilman suorituspaineita. Jokainen työskentelee sessioissa omista lähtökohdistaan.

Hyvinvointituokion ohjaaa Annika Sarvela. Mukana lähetyksessä keskustelemassa ja harjoituksia tekemässä Lasisen lapsuuden Janne Takala. Teknisenä tukenamme lähetyksen tuottaa Jani Kivisola A-klinikkasäätiöltä.

Sinä tarvitset harjoituksia rauhallisen paikan, alustan ja rennot liiikkumiseen sopivat vaatteet. Harjoitukset saa soveltaa itsellesi sopiviksi. Jos esimerkiksi silmien sulkeminen ei tunnu hyvältä voit esim. pitää silmät auki. Tee jotain toisin, jos tunnet kipua harjoituksen aikana. Kehotietoisuus harjoituksissa pyritään lempeään ja hyväksyvään liikkeen havainnointiin ei suorittamiseen. Harjoitellaan sitä miltä liike tuntuu. Se ei ole tärkeää, miltä liike näyttää. Voit halutessasi tehdä harjoitukset niin, ettet katso kuvasta mallia, vaan kuuntelet ohjeita. 

Sessio järjestetään Teamsissa livetapahtumana, johon voit osallistua ilman oman nimen kertomista. Osallistujat eivät myöskään esiinny kuvalla sessioissamme.

Tule mukaan hyvänolon tuokioon tästä linkistä.
 

TÄRKEÄÄ liittymisestä:

Alla olevaa linkkiä klikattuasi kone kysyy Avataanko Teams?
-> vastaa Peru

-> klikkaa sitten "Katso sen sijaan verkossa"

-> klikkaa lopuksi "Liity anonyymisti"

Toivotamme kaikki kiinnostuneet lämpimästi tervetulleiksi!

 


 

Ohjaaja Annika Sarvela

Terapeuttinen liike/tanssi, kehotietoisuus ja kunnioittava kosketus ovat tärkeä osa Annikan työtä. Luonnon tuoma voima ja sellaisen ilmapiirin luominen, missä oma keho on turvallinen koti missä elää ovat hänen terapeuttisen ja taiteellisen työnsä lähtökohtia. Keskeistä on tuoda kehotietoisuutta ja iloa liikkuvasta kehosta osaksi erilaisten ihmisten arkea! Annika toimii opettajana lastensuojelussa, kouluttaa toiminnallisia menetelmiä korkeakouluissa ja ohjaa erityistä tukea tarvitsevien lasten tanssiryhmää Helsingin Annantalossa.

Koulutukset: 
laillistettu hieroja
terapeuttisen tanssin, tanssijan ja joogaopettajan tutkinnot 
pedagoginen diplomi, Teatterikorkeakoulu