Tule mukaan 1.2. starttaavaan nuorten nettiryhmään!

Helmikuussa käynnistyy 17-25 -vuotiaille suunnattu Lasinen lapsuus-vertaistukiryhmä. Verkossa toimiva ryhmä on suunnattu nuorille, jotka ovat kokeneet haittoja vanhemman tai läheisen aikuisen alkoholinkäytöstä. Ryhmä kokoontuu joka keskiviikko klo 18.00-19.30 chatissa yhdeksän viikon ajan.

 

Jokaviikkoisen chatin aiheet vaihtuvat. Aiheet päätetään ryhmäläisten toiveiden mukaan. Chat-aiheita voivat olla esimerkiksi perhe- ja ihmissuhteet, vanhemman alkoholinkäytön vaikutukset omaan elämään, häpeän ja syyllisyyden tunteet, itsemyötätunto ja voimavarat. Lisäksi osallistujilla on mahdollisuus tehdä viikkotehtäviä, jotka lisäävät ymmärrystä omia kokemuksia kohtaan ja auttavat tunteiden ja kokemusten käsittelyssä.

 

Ryhmään osallistumalla pääsee juttelemaan ja jakamaan omia kokemuksia turvallisessa ja luottamuksellisessa ympäristössä yhdessä muiden samankaltaisia asioita kokeneiden ja osaavien ohjaajien kanssa. Ryhmän keskustelujen ja tehtävien kautta on mahdollista saada selkeyttä omiin ajatuksiin ja tunteisiin sekä uusia näkökulmia ja vinkkejä itseä mietityttäviin asioihin. Ryhmää ohjaa Lasinen lapsuus-työntekijä sekä vertaisohjaaja.

 

Parhaimman hyödyn ryhmästä saa, kun osallistuu kaikkiin chat-tapaamisiin, joten toivomme, että pystyt sitoutumaan ryhmään koko ajaksi. Chat-tapaamisille on myös hyvä varata itselleen jokin rauhallinen paikka, jotta chattiin pystyy keskittymään. Ryhmään osallistutaan nimimerkillä, eli omaa nimeä ei tarvitse antaa. Omia kokemuksia voi jakaa juuri sen verran, kuin mikä itsestä tuntuu mukavalta.

 

Mitä?

Verkossa toimiva vertaistukiryhmä nuorille, jotka ovat kokeneet haittoja vanhemman tai läheisen aikuisen alkoholinkäytöstä.

Kenelle?

17-25 -vuotiaille

Koska?

Ryhmä kokoontuu chatissa keskiviikkoisin klo 18.00-19.30 ajalla 1.2.-31.3. Päivämäärät chateille ovat 1.2., 8.2., 15.2., 22.2., 1.3., 8.3., 15.3., 22.3. ja 29.3.

Ilmoittautumisohjeet

Ilmoittaudu viimeistään sunnuntaina 29.1.23 sähköpostilla Julialle, [email protected]. Kerro viestissä ikäsi ja mistä sait kuulla nettiryhmästä.

 

Tervetuloa mukaan! <3