Tule mukaan Lasinen lapsuus -iltaan 11.5. klo 18-19

Juotiinko lapsuudenkodissasi liikaa? Pohditko joskus, miten se vaikuttaa sinuun ja vanhemmuuteesi?

Kymenlaakson perhekeskus ja Lasinen lapsuus järjestävät yhdessä keskiviikkona 11.5. klo 18-19 Lasinen lapsuus -illan verkossa.

Lasinen lapsuus -työntekijä Laura Barck on tilaisuudessa alustamassa keskustelua siitä, miten lapsuudenkodin liiallinen päihteiden käyttö voi haastaa omassa vanhemmuudessa ja miten omaa vanhemmuutta voi rakentaa haluamaansa suuntaan.

Voit osallistua tilaisuuteen nimettömästi omalta kotisohvaltasi ja oman fiiliksen mukaan vain kuunnella tai osallistua esittäen kysymyksiä tai muuten jakamalla ajatuksiasi.

Lämpimästi tervetuloa!

 

Pääset mukaan tilaisuuteen  tästä. Voit osallistua joko tietokoneella tai mobiililaitteella.

 

Ohje nimettömästi liittymiseen:

HUOM! Jos olet osallistunut samalla laitteella esim. työpaikkasi Teams-kokouksiin, kannattaa yllä oleva linkki avata yksityisen selauksen tilassa. Tämä onnistuu, kun napsautat linkkiä hiiren toisella painikkeella ja valitset "Avaa linkki ingocnito -ikkunassa" tai "Avaa linkki InPrivate-ikkunassa" selaimesta riippuen.

Linkki avaa verkkosivun, josta voit valita, miten haluat liittyä Teams-kokoukseen. Valitse vaihtoehto "Jatka tällä selaimella". 

Selain saattaa kysyä, saako Teams käyttää laitteesi mikrofonia ja kameraa. Voit päättää itse, haluatko jatkaa ilman omaa ääntäsi ja videokuvaasi vai sallia esim. mikrofonin käytön.

Anna seuraavaksi tilaisuudessa käyttämäsi nimimerkki.

Valitse "Puhelimen ääni", jos haluat kuunnella tilaisuutta matkapuhelimellasi.

Kun olet valmis, valitse "Liity nyt".

Mikäli sinulla on haasteita liittyä tilaisuuteen, laita viesti Lauralle 050 4007605, niin ratkotaan yhdessä.