Vertaistukiryhmä alkaa 8.10. Porissa. Hae mukaan nyt!

Lapsuudenkokemusten kanssa ei tarvitse jäädä yksin, tukea on tarjolla!

Kuvassa pieni lapsi, jonka molemmissa käsissä aikuinen.

 

Ryhmään osallistuessa huomasin kuinka lasinen lapsuus on minuun vaikuttanut ja tiedostin sen että lapsuuden aikaisia kokemuksia pitää käydä vielä enemmän läpi. Osallistuminen ryhmään oli voimavara ja tapaamispäivät odotettuja.

                                                    -ryhmään osallistunut kolmen lapsen vanhempi-

Lasisesta lapsuudesta johtuvat haitat eivät liity ainoastaan lapsuuteen, vaan niistä voi muodostua taakka myös aikuisena. Lapsuudenkodin haitallinen päihteiden käyttö haastaa usein myös omaa vanhemmuutta. Lapsuudenkokemusten kanssa ei kuitenkaan tarvitse jäädä yksin ja omaan hyvinvointiinsa ja jaksamiseensa voi vaikuttaa paljonkin. Myös omaan vanhemmuuteen voi saada tukea.  

A-klinikkasäätiön Lasinen lapsuus- haastava arki- hanke pureutuukin erityisesti lasisen lapsuuden varjostaman vanhemmuuden haasteisiin ja mahdollisuuksiin. Hankkeen kautta järjestetään yhteistyössä eri paikkakuntien osaajien kanssa ammatillisesti ohjattuja vertaistukiryhmiä. Ympäri Suomea ryhmiin osallistuneet ovat vuosien varrella kertoneet lasinen lapsuus -ryhmällä olleen suuri vaikutus siihen, miten ymmärtää itseään ja ajattelee esimerkiksi omasta vanhemmuudestaan. Ryhmä on auttanut ymmärtämään, miten lapsuuden kokemukset vaikuttavat vielä aikuisenakin ja miten omaa elämäänsä voi tänä päivänä muovata toivomaansa suuntaan.

Seuraava ryhmämme vanhempien päihteiden käytöstä haittoja kokeneille pienten lasten vanhemmille alkaa torstaina 8.10. Porissa.  Ryhmä kokoontuu torstaisin klo 16.30-18.30 osoitteessa Liisankatu 11. Ryhmä päättyy 10.12. ja mukaan mahtuu 8 ryhmäläistä.

Lisätietoa ja ilmoittautuminen mukaan [email protected], p. 045- 647 3773.

Ajatusten jakaminen ja niiden kuuleminen muiden samankaltaista kokeneiden kanssa ohjaajan meitä siinä tukiessa ja ohjatessa oli eheyttäviä prosesseja ajatuksissa käynnistävää.

                                                                              -Ryhmään osallistunut pienen lapsen vanhempi-