Lahjoita Lasinen lapsuus -työhön

Lahjoita Lasiselle lapsuudelle?

Haluatko tukea vanhempiensa päihteidenkäytöstä haittoja kokevia ihmisiä? Se on mahdollista paitsi auttamalla omassa lähiympäristössäsi lähimmäisiä, myös tukemalla työtämme. 

Lahjoitusrahalla pyrimme toteuttamaan alkoholistien lapsille sellaisia hyviä asioita, joihin meillä ei perusrahoituksen turvin ole mahdollisuutta. Tällaisia ovat esimerkiksi hyvinvointitapahtumat sekä yksillöllisten chat-tapaamisten järjestäminen tuntityönä toimivien ammattilaisten kanssa.

Lasisen lapsuuden vakityöntekijöiden palkat ja hallintokulut vuonna 2020 kustantaa Sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskus STEA.

Jos toimit yrityksessä jota kiinnostaa laajamittaisempi yhteistyö Lasisen lapsuuden kanssa, ole yhteydessä suoraan meihin [email protected].

Voit lahjoittaa vapaavalintaisen summan säätiön tekemään auttamistyöhön tilille FI81 1745 3000 0059 69 (NDEAFIHH). Merkitse viesikenttään Lasinen lapsuus. Huom! Ilman tätä tietoa emme pysty vastaanottamaan lahjoitusta.

Lisätietoa lahjoittamisesta A-klinikkasäätiön sivulla: https://a-klinikkasaatio.fi/lahjoita.  Lahjoituksina saatuja varoja käytetään A-klinikkasäätiön rahankeräysluvan mukaisesti. Poliisihallituksen 31.12.2020  myöntämä rahankeräyslupa RA/2020/1702 on voimassa 1.1.2021 alkaen koko Suomessa Ahvenanmaata lukuun ottamatta.

Yksityisen järjestämä keräys

Myös yksityinen taho voi edistää säätiön rahankeräystä säätiön tekemään auttamistyöhön, mutta se tulee tapahtua säätiön rahankeräysluvan ehtojen mukaisilla tavoilla. Jos järjestät keräyksen ota yhteyttä hankepäällikkö Hanna Paikkalaan hanna.paikkala(at)a-klinikka.f ja tiedota häntä keräyksestä. Keräyksessä tulee aina näkyä rahankeräyslupamme RA/2020/47.

Kerätyt varat tulee ohjata suoraan lahjoitustilillemme FI81 1745 3000 0059 69 (NDEAFIHH). Merkitse tilisiirron viestikenttään tieto: Lasinen lapsuus.
 

KIITOS HALUSTASI AUTTAA!