Lahjoita Lasinen lapsuus -työhön

Lahjoita Lasiselle lapsuudelle?

Haluatko tukea vanhempien päihteidenkäytöstä haittoja kokevien ihmisten auttamiseen tähtäävää työtämme? Se on mahdollista A-klinikkasäätiön nettisivun kautta.

Lahjoitusrahalla pyrimme toteuttamaan sellaisia hyviä asioita, joihin meillä ei perusrahoituksen turvin ole mahdollisuutta. Tällaisia voivat olla esimerkiksi lasten suoraan tukemiseen tarkoitetut palvelut tai tapahtumat.

Lasisen lapsuuden perustoiminnan kulut (kuten palkat ja hallintokulut) vuonna 2020 kustantaa Sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskus STEA.

Lisätietoa lahjoittamisesta A-klinikkasäätiö sivulla: https://a-klinikkasaatio.fi/lahjoita

 

Ohjeet lahjoittamiseksi tilisiirrolla:

Voit lahjoittaa vapaavalintaisen summan säätiön tekemään auttamistyöhön tilille FI81 1745 3000 0059 69 (NDEAFIHH). Merkitse tilisiirron viestikenttään tieto: Lasinen lapsuus. Huom! Ilman tätä tietoa emme pysty vastaanottamaan lahjoitusta.

Lasinen lapsuus -työ kuuluu A-klinikkasäätiöllä osa-alueeseen Lapsi- ja perhetyö. Autamme lapsia ja perheitä, jotka kohtaavat haasteita arjessaan joko läheisen tai omaan päihteidenkäyttöön liittyen. Laita siis lahjoittaessasi viestikenttään numero 1 ja tässä voit kertoa, että haluat lahjoituksesi käytettävän nimenomaan Lasinen lapsuus -työhön.

Voit myös  olla yhteydessä Lasinen lapsuus -työntekijöihin kysyäksesi lisää:

[email protected]

 

Yksityisen järjestämä keräys

Myös yksityinen taho voi edistää säätiön rahankeräystä säätiön tekemään auttamistyöhön, mutta se tulee tapahtua säätiön rahankeräysluvan ehtojen mukaisilla tavoilla. Jos järjestät keräyksen ota yhteyttä hankepäällikkö Hanna Paikkalaan hanna.paikkala(at)a-klinikka.fi ja tiedota häntä keräyksestä. Keräyksessä tulee aina näkyä rahankeräyslupamme RA/2020/47.

Kerätyt varat tulee ohjata suoraan lahjoitustilillemme FI81 1745 3000 0059 69 (NDEAFIHH). Merkitse tilisiirron viestikenttään tieto: Lasinen lapsuus.
 

Huom! Ilman tätä tietoa emme pysty vastaanottamaan lahjoitusta.
Lahjoittajat voi ohjata myös suoraan verkkokauppaamme, jossa lahjoituksen kohteen ja summan voi valita. 

 

KIITOS HALUSTASI AUTTAA!