Hirviöt

Lapselle hirviö voi olla todellinen.

Kampanjalla Lasinen lapsuus kannusti kaikkia osallistumaan ajankohtaiseen keskusteluun ja kertomaan mielipiteensä vanhempien vastuullisesta alkoholinkäytöstä Lasisen lapsuuden Facebook-sivulla osoitteessa: facebook.com/lasinenlapsuus.

Kampanjan yhteydessä oman mielipiteen pystyi jättämään sivuillemme nimettömänä. Myös muiden jättämät mielipiteet olivat luettavissa.

Lasinen lapsuus halusi muistuttaa, että vieläkään ei yleisesti ymmärretä, kuinka paljon kodin alkoholinkäyttö heijastuu lasten tunne-elämään ja siihen, miten luottavaisesti lapsi suhtautuu tulevaisuuteen. Liian usein ajatellaan, että vain aikuiselle päivittäiseksi ongelmaksi muodostunut juominen on lapselle haitaksi. Joka neljännelle suomalaislapselle aiheutuu kuitenkin haittoja kodin alkoholinkäytöstä.

Tämän filmin on suunnitellut ja toteuttanut Havas Worldwide Helsinki yhdessä Grillifilmsin, Sauna Internationalin ja Studio Arkadenan kanssa.

Filmi Youtubessa

Tiedote: Hirviöt-filmille kultainen leijona Cannesista 16.6.2014

Mediakuvat

Kampanjan saamat tunnustukset:

EACA Care Awards pääpalkinto (voittajan valitsivat Euroopan parlamentin jäsenet sekä viestinnän, median ja mainonnan ammattilaiset)
YK:n tiedotusosaston (UNDPI) palkinto New York Festivalseilla
Voitto-mainoselokuvakilpailu (voitot sarjoissa Yleisöäänestys ja Yhteiskunnallinen ja kulttuuri)
Grand One `13 digitaalisen median kilpailu (Pääpalkinto ja Viraalisarjan voitto)
AdProfit -kilpailussa parhaan yhteiskunnallisen kampanjan palkinto
Vuoden huiput -kilpailussa kaksi hopeahuippua (Mainoselokuva ja Innovatiivinen media tai ympäristö).