Aikuisten yksilö-chat

Järjestämme ajanvarauksella toimivia yksilöchatteja lasisen lapsuuden kokeneille nuorille ja aikuisille. Aikoja on tarjolla noin kaksi kertaa viikossa. Keskustelu käydään kahden kesken joko Lasinen lapsuus -työntekijän tai vanhempien alkoholinkäytön kokeneen vertaiskeskustelijan kanssa. Keskustelukumppani valitaan chat-aikaa varatessa.

Yksilöchatissa keskustellaan niistä lasisen lapsuuden teemoista, jotka keskustelun varaaja kokee tärkeiksi. Aiheina voivat olla esimerkiksi vanhempien alkoholinkäytön vaikutukset omaan elämään, selviytymiskeinot, myönteiset lapsuusmuistot, yhteydenpito ikääntyvän vanhemman kanssa, vanhemman päihdekuolema sekä ylisukupolvisten ketjujen katkaiseminen. Yhdessä voimme pohtia myös erilaisia apu -ja tukikanavia, joita on tarjolla lapsuuden kokemusten käsittelyyn ja oman hyvinvoinnin parantamiseen.

 

Tarjoamme chatteja myös nuorille. Lue lisää nuorelle-osiosta.

 

Chat-keskusteluun tuleminen

Keskustelu käydään sivujemme alakulman chat-ikkunassa.

Keskustelu tapahtuu kirjoittamalla. Kesto on 45 minuuttia.

 

Ohjeet ajan varaamiseksi

Ajanvarauksessa pyydetään varaajan nimi (voi olla myös nimimerkki) ja toimiva sähköpostiosoite. Tarvitsemme sähköpostiosoitteen vain mahdollisten peruutusten vuoksi, tietoja ei tallenneta muuta käyttöä varten.

Huomaathan valita heti aluksi joko vertaiskeskustelijan vai Lasinen lapsuus -työntekijän.

 

 

Ajanvaraukseen pääset tästä. Huom! Huhtikuun chat-ajat tulevat varattavaksi 4.4. uusien verkkosivujen julkaisun jälkeen!

 


kuva: Jane Palash / Unsplash