Lahjoita
Tekstikoko Font size smaller Font size normal Font size bigger

Amalia-verkkokurssi

Amalia on verkkokurssi sosiaali- ja terveysalan opiskelijoille. Se auttaa ymmärtämään lasisen lapsuuden ilmiötä ja kohtaamaan lapsia ja nuoria, joiden vanhempi juo haitallisesti. Amalia sopii myös lapsia ja nuoria työssään kohtaaville ammattilaisille sekä muille kiinnostuneille.

TUKEA: Amalian avulla voit tulevana tai nykyisenä ammattilaisena tukea, rohkaista ja lohduttaa vanhemman alkoholinkäytöstä kärsivää lasta.

TIETOA: Amalia tarjoaa keskeisimmän tiedon aikuisten alkoholinkäytön seurauksista lapselle. Miten yleisestä ongelmasta on kyse, mikä lasta suojaa ja miten lapsi selviytyy?

TEHTÄVIÄ: Amaliassa voi erilaisten viriketehtävien avulla testata tietämystään ja opetella lapsen auttamista ja tukemista. Tehtäviä voi tehdä itsenäisesti tai oppilasryhmässä.

Kurssin tilaaminen: Yksi henkilö, yleensä opettaja, toimii kurssin yhteyshenkilönä ja tilaa verkkokurssin opiskelijaryhmälle. Yhteyshenkilön tehtävänä on tiedottaa ryhmälle ryhmäavain ja muut suoritusohjeet, jotka toimitetaan yhteyshenkilölle sähköpostilla.

Kesän aikana tulleet kurssitilaukset toimitetaan elokuussa 2024.

Amalia-verkkokurssin tilauslomake

Tällä lomakkeella tilaat Amalia-verkkokurssin opiskelijaryhmälle

Nimi(Pakollinen)
Yhteyshenkilön sähköposti(Pakollinen)
Organisaatio(Pakollinen)
Ryhmän nimi(Pakollinen)
Opiskelijaryhmän nimi: jos opiskelijaryhmällä on jo olemassa nimi tai tunnus, voit käyttää sitä. Ryhmän nimen voi myös muodostaa esim. oppilaitoksen, suoritettavan kurssin nimen ja vuosiluvun mukaan.