Lahjoita
Tekstikoko Font size smaller Font size normal Font size bigger

Nuorten vertaistuki

Vertaistuellisissa ryhmächateissa saat tavata muita nuoria, joilla on kokemusta vanhemman haitallisesta alkoholinkäytöstä.

Vertaistuki on turvallinen paikka jakaa asioita ja kokemuksia, joista voi olla vaikea puhua. Monelle on helpottavaa huomata, ettei ole kokemustensa kanssa yksin. Osallistumalla voit löytää paitsi uusia tuttavuuksia, myös uusia tapoja pitää huolta itsestäsi.

Vertaistukea voi saada osallistumalla tapahtumiin, joissa Lasinen lapsuus vierailee. Vierailemme säännöllisesti mm. Sekasin Gaming Discord -palvelimella. Keskustelu palvelimella on vertaistuellista, ja osallistuminen näihin tapahtumiin voi olla myös hyvä tapa kysyä jostakin mieltäsi askarruttavasta asiasta nimettömästi.

Lasinen lapsuus järjestää nuorille vertaistukiryhmiä, eli nettiryhmiä. Näihin osallistutaan verkossa. Nettiryhmät ovat kestoltaan parin kuukauden mittaisia ja voit osallistua niihin nimettömästi.

Ajankohtaista nuorten vertaistuesta:

SYKSY 2024:

  • Nettiryhmä 18-25 -vuotiaille 11.9.-23.10. Ryhmän chatit (yht. 7 chat-tapaamista) ovat keskiviikkoisin klo 18:00-19:30 alkaen 11.9.
  • Lasisen lapsuuden vierailut Sekasin Gaming-serverillä jatkuvat syksyllä -24 torstaisin klo 18:00-19:00. Ensimmäinen vierailu on torstaina 5.9. Tule juttelemaan Lasisen lapsuuden työntekijän ja muiden nuorten kanssa!

Lue lisää nuorten vertaistukimuodoista alta!