Lahjoita
Tekstikoko Font size smaller Font size normal Font size bigger

Neuvontapalvelu

Onko sinulla kysymys, joka koskee vanhemman tai läheisen aikuisen alkoholinkäyttöä? Lasisen lapsuuden neuvontaan voit jättää kysymyksen nimettömänä, ja saat vastauksen 4 arkipäivän kuluessa.

Neuvontapalvelusta voit kysyä erityisesti asioista, jotka liittyvät läheisten ihmisten alkoholin käyttöön ja siitä itselle koituvaan huoleen tai ongelmaan. Kysymys voi koskea tämänhetkistä tilannettasi tai aiemmin koettua läheisen aikuisen haitallista juomista.

Neuvontapalvelu on tarkoitettu kaikenikäisille. Myös ammattilaiset voivat käyttää neuvontapalvelua tukena työssään, esimerkiksi tilanteissa, jotka liittyvät nuoren tai aikuisen läheisen alkoholinkäyttöön. Kysymyksiin vastaavat Lasisen lapsuuden työntekijät. Kysymyksen ja vastauksen näkevät vain itse kysyjä ja Lasisen lapsuuden työntekijä.

Kysy nimettömästi ja luotettavasti. Muista ottaa ylös tunnusluku, jonka saat lähetettyäsi kysymyksen! Vaihtoehtoisesi voit ilmoittaa sähköpostiosoitteesi, jolloin kysymyksen tunnusluku sekä ilmoitus vastauksesta tulee sähköpostiisi.

Kysyitkö neuvontapalvelusta? Hae vastaus täältä. Jos jätit kysymyksen kanssa sähköpostiosoitteesi, saat ilmoituksen valmiista vastauksesta.