Lahjoita
Tekstikoko Font size smaller Font size normal Font size bigger

Nuorten nettiryhmät

Nuor­ten net­ti­ryh­mät ovat suunnattu nuorille, joiden kotona juodaan tai joiden elämään läheisen aikuisen päihteidenkäyttö muulla tavoin vaikuttaa. Ryhmässä puhutaan vanhempien päihteidenkäytöstä ja muista mieltä askarruttavista asioista yhdessä samassa tilanteessa elävien nuorten sekä kokeneiden ohjaajien kanssa.

ALKAVAT RYHMÄT

Vertaistukiryhmä lasisen lapsuuden kokeneille sote-alan opiskelijoille
12.10.-30.11. 2023

Vertaisryhmä on suunnattu 18-25-vuotiaille sosiaali- ja terveysalan opiskelijoille, joilla on omakohtaista kokemusta vanhemman haitallisesta juomisesta. Vertaisryhmässä osallistujat pohtivat asioita omien kokemustensa valossa.

Ryhmä kokoontuu kerran viikossa videotapaamiseen Teamsissa. Tapaamisissa käsitellään itsetuntemusta vahvistavia aiheita, tunnetaitoja, voimavaroja sekä omien kokemusten merkitystä osana ammatillisuutta sosiaali- tai terveysalalla. Tapaamisten välissä on mahdollisuus tehdä pieniä tehtäviä, jotka auttavat omien kokemusten käsittelyä ja tuovat lempeyttä omaan arkeen. Voit halutessasi osallistua pelkällä etunimellä tai nimimerkillä, vaikka tapaamisissa pidetään kamerat päällä ja jutellaan muun ryhmän kanssa.

Videotapaamiset ovat torstaisin klo 16-17.30 ajalla 12.10.-30.11.2023 (8 tapaamiskertaa). Voit halutessasi osallistua pelkällä etunimellä tai nimimerkillä, vaikka tapaamisissa pidetään kamerat päällä ja jutellaan muun ryhmän kanssa. Ryhmään mahtuu 6-8 osallistujaa. Ohjaaja tapaa jokaisen ryhmäläisen Teamsilla ennen ryhmän alkua.

Vertaistukiryhmä verkossa 16-22 -vuotiaille. HUOM! Ryhmä siirtyy myöhemmäksi.

Ryhmä on tarkoitettu nuorille, joilla on kokemusta oman vanhemman haitallisesta alkoholinkäytöstä.

Ryhmä kokoontuu kerran viikossa yhteiseen chattiin. Jokaiselle kerralle on oma aiheensa, ja lisäksi voidaan keskustella muista ryhmäläisille ajankohtaisista aiheista. Chatissa keskustellaan kirjoittamalla. Ryhmään osallistutaan nimettömästi.

Kysyttävää vertaistukiryhmistä?

Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen [email protected]. Voit kysyä mitä tahansa ryhmään liittyvää. Vastaamme viestiisi muutaman arkipäivän sisällä.

Jos ryhmään osallistuminen kiinnostaa, voit lähettää meille viestiä vaikka heti. Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Vinkki: Halutessasi voit luoda itsellesi sähköpostiosoitteen, josta ei tule ilmi oikea nimesi. Tarvitset osoitetta myös nettiryhmän päätteeksi, joten tallenna tunnus ja salasana itsellesi.