Lahjoita
Tekstikoko Font size smaller Font size normal Font size bigger

Muuta tukea nuorille

lasinenlapsuus

Lasinen lapsuus vierailee säännöllisesti eri Discord-palvelimilla. Vierailut ovat tapahtumia, joissa voit jakaa omia kokemuksia vanhemman haitallisesta alkoholinkäytöstä muiden samaa kokeneiden kanssa ja saada vastauksia mieltäsi askarruttaviin kysymyksiin.

Lasinen lapsuus on vieraillut mm. Sekasin Gaming-palvelimella sekä Nuorten mielenterveysseura Yeesin palvelimella. Discord on sovellus, jossa voi keskustella kirjoittamalla ja puhumalla. Discordissa on palvelimia, eli paikkoja, joiden kanavilla jutellaan, järjestetään tapahtumia ja pelataan. Lasisen lapsuuden Discord-vierailut ovat vertaistuellisia tapahtumia, joita ohjaa Lasinen lapsuus-työntekijä sekä mahdollisesti palvelimen oma työntekijä. Näihin tapahtumiin voit osallistua jos olet 13-29 -vuotias. Tule rohkeasti mukaan!

Syksyn 2023 Discord-vierailut:
  • Sekasin gaming: joka toinen perjantai klo 18-19 seuraavina päivämäärinä: 1.9., 15.9., 29.9., 13.10., 27.10., 10.11., 24.11., 8.12., 22.12.
  • Vertaistuki verkossa: keskiviikko 15.11. klo 16-17.

Sekasin Gaming. Sekasin Gaming on nuorten yhteisö, jossa voi jutella ja pelata muiden nuorten kanssa ja osallistua mm. asiantuntijatapahtumiin. Sekasin Gamingia ylläpitää Sekasin Kollektiivi.

Vertaistuki verkossa-hanke. Vertaistoimintaa 15-29 -vuotiaille, joilla on kokemusta läheisen mielenterveysongelmista tai päihteiden väärinkäytöstä. Palvelinta ylläpitää Varsinais-Suomen mielenterveysomaiset – Finfami ry.

Pääset mukaan tapahtumiin rekisteröitymällä Discordiin ja liittymällä tapahtuman järjestäjän (Sekasin gaming/Vertaistuki verkossa) palvelimelle. Se kannattaa tehdä hyvissä ajoin ennen tapahtumaa, johon haluat osallistua, erityisesti jos Discord ei ole sinulle ennestään tuttu.

Muistathan liittyessäsi palvelimelle lukea kyseisen palvelimen säännöt!