Lahjoita
Tekstikoko Font size smaller Font size normal Font size bigger

Vertaistukea nuorille Discordissa

lasinenlapsuus

Lasinen lapsuus vierailee säännöllisesti eri Discord-palvelimilla. Vierailut ovat tapahtumia, joissa voit jakaa omia kokemuksia vanhemman haitallisesta alkoholinkäytöstä muiden samaa kokeneiden kanssa ja saada vastauksia mieltäsi askarruttaviin kysymyksiin.

Kevään 2024 Discord-vierailut:
  • Sekasin gaming: joka toinen perjantai klo 18-19 seuraavina päivämäärinä: 12.1., 26.1., 9.2, 23.2., 8.3., 22.3., 5.4., 19.4., 3.5., 17.5., 31.5. & 14.6.
  • Huolenkantajat (V-S Finfami): keskiviikko 10.4. klo 16-17

Lasinen lapsuus vierailee säännöllisesti Discordissa. Omaa palvelinta meillä ei ole. Vierailuihin voi osallistua kuka tahansa 13-29 -vuotias nuori. Vierailussa saat esittää kysymyksiä, jakaa ajatuksia ja kokemuksia ja tavata muita samaa kokeneita nuoria. Ohjaajina toimivat Lasinen lapsuus-työntekijä sekä mahdollisesti palvelimen oma työntekijä. Tule rohkeasti mukaan!

Mikä on Discord? Discord on sovellus, jossa voi keskustella muiden kanssa kirjoittamalla ja puhumalla. Discordissa on palvelimia, eli paikkoja, joiden kanavilla jutellaan, järjestetään tapahtumia ja pelataan. Discordissa toimitaan nimimerkillä, eli myös Lasisen lapsuuden vierailuihin voi osallistua nimettömänä.

Pääset mukaan tapahtumiin rekisteröitymällä Discordiin ja liittymällä tapahtuman järjestäjän (Sekasin gaming/Vertaistuki verkossa) palvelimelle. Se kannattaa tehdä hyvissä ajoin ennen tapahtumaa, johon haluat osallistua, erityisesti jos Discord ei ole sinulle ennestään tuttu.

Muistathan liittyessäsi palvelimelle lukea kyseisen palvelimen säännöt!

Sekasin Gaming. Sekasin Gaming on nuorten yhteisö, jossa voi jutella ja pelata muiden nuorten kanssa ja osallistua mm. asiantuntijatapahtumiin. Sekasin Gamingia ylläpitää Sekasin Kollektiivi.

Huolenkantajat. Vertaistoimintaa 15-29 -vuotiaille, joilla on kokemusta läheisen mielenterveysongelmista tai päihteiden väärinkäytöstä. Palvelinta ylläpitää Varsinais-Suomen mielenterveysomaiset – Finfami ry.