Lahjoita
Tekstikoko Font size smaller Font size normal Font size bigger

16.08.2023 | Yleinen

Aikuisten Lasinen lapsuus nettivertaisryhmä alkaa

Lapsuudenkokemusten kanssa ei tarvitse jäädä yksin. Omaan hyvinvointiin ja jaksamiseen voi vaikuttaa paljonkin.  

Tule mukaan vertaistukiryhmään pohtimaan muiden vanhempiensa liiasta juomisesta haittoja kokeneiden kanssa, miten voisi tänä päivänä voida paremmin. Etsitään yhdessä välineitä pärjätä lapsuuden kuorman kanssa aikuisuuden haasteissa.  

Ryhmän aikana käsittelemme hyvinvointia ja sen esteitä, omien voimavarojen tunnistamista, erilaisia tuen muotoja, ongelmien taustoja ja ylisukupolvisen ongelmakierteen katkaisua, omien rajojen kunnioittamista, sekä sosiaalisen elämän vaikeuksia ja rikkauksia. 

”Möykky joka ollut vuosikausia, on pienentynyt ryhmän avulla. Ryhmä on tuonut uusia keinoja käsitellä tunteita, joita tähän aiheeseen liittyy. Nyt on helpompi pärjätä tämän asian kanssa.”  

Ryhmä kokoontuu Teamsissa keskiviikkoiltaisin klo 18.00–19.45, 10 kertaa alkaen 6.9.2023. Viimeisen kerran kokoonnumme 15.11.  

Ryhmää ohjaavat vertaisohjaaja Tanni Karvonen ja Lasinen lapsuus työntekijä Laura Barck. Osallistuminen on maksutonta ja mukaan mahtuu 10 ryhmäläistä. Ryhmään osallistuva tarvitsee rauhallisen tilan ryhmään keskittyäkseen. Ryhmään osallistutaan oman kuvan ja äänen kanssa. 

Saat ryhmästä suurimman hyödyn osallistumalla jokaiseen kokoontumiseen. Toki sairastumisia ja muuta yllättävää tapahtuu, mutta lähtökohtaisesti olisi tärkeätä sitoutua osallistumaan ryhmään alusta loppuun.  

Haku ryhmään on päättynyt. Olemme sähköpostitse yhteydessä kaikkiin hakijoihin perjantaina 1.9. Lisätietoja saat Lauralta, [email protected], p. 050 400 7605   

”Isoin juttu on mennä ekan kerran. Sit on kynnys ylitetty. Sit voi vaan mennä virran mukana ja nauttia siitä mitä irti saa.”  

Lainaukset ryhmiimme osallistuneilta aikuisilta.