Lahjoita
Tekstikoko Font size smaller Font size normal Font size bigger

10.08.2023 | Ajankohtaista

Tervetuloa mukaan itsemyötätuntotuokioon ma 18.9. klo 17-18

Itsemyötätunto on taito, jonka jokainen voi oppia harjoittelemalla.  

Toimiessaan se on todellinen voimavara ja työkalu, joka auttaa lisäämään mielenrauhaa ja vahvistamaan sietokykyä elämän haasteisiin. Monet perheen aikuisten liiallisesta juomisesta haittoja lapsuudessaan kokeneet kantavat mukanaan elämää rajoittavaa syyllisyyttä, häpeää sekä kelpaamattomuuden tunteita. Itsemyötätuntoa opettelemalla oppii näkemään omat ajatuksensa ja tunteensa myötätuntoisemmin. Samalla vahvistuu ymmärrys siitä, että kukaan ei ole vastuussa muiden ihmisten valinnoista ja teoista. Oman itsen hoivaaminen auttaa löytämään ja tunnistamaan omat rajansa ja tarvittaessa muokkaamaan niitä. Jokainen ansaitsee rakkautta, hyväksyntää ja arvostusta juuri sellaisena kuin on. 

Tervetuloa kuulemaan ja keskustelemaan lisää aiheesta 18.9.2023 klo 17.00 – 18.00. Tilaisuus järjestetään verkossa, voit liittyä mukaan tämän linkin kautta:

Liity kokoukseen napsauttamalla tästä

Alustuksen pitää Piia Sumupuu, Muutosta ilmassa -hanke, Toimiva ry 

Piia on koulutukseltaan yhteisöpedagogi AMK, Ekspressiivisen taideilmaisun ohjaaja, ratkaisukeskeinen kuvataideterapeutti, neuropsykiatrinen valmentaja ja valmistuu 10/2023 ratkaisukeskeiseksi lyhytterapeutiksi.