Lahjoita
Tekstikoko Font size smaller Font size normal Font size bigger

06.09.2023 | Ajankohtaista

Anna-Sofia Lehto

Vertaistukiryhmä 18-25v. sote-alan opiskelijoille alkamassa

Opiskeletko sosiaali- tai terveysalaa? Oletko joutunut kokemaan lapsuudessasi tai nuoruudessasi vanhemman haitallista juomista? Ilmoittaudu Lasinen lapsuus -vertaisryhmään.

Hyvin monella sosiaali- ja terveysalan opiskelijalla on kokemuksia vanhemman haitallisesta juomisesta. Siitä, että alkoholi on ollut osa vanhemman elämää ja se on jollain tavalla vaikuttanut myös muuhun perheeseen.

Vertaistukiryhmässä käsittelemme itsetuntemusta vahvistavia aiheita, tunnetaitoja, voimavaroja sekä omien lasisen lapsuuden kokemusten merkitystä osana ammatillisuutta sosiaali- ja terveysalalla. Jokainen osallistuja pohtii asioita omien kokemustensa valossa.

Ryhmän videotapaamiset
torstaisin klo 16-17.30 Teamsilla
12.10.-30.11.2023 (8 tapaamiskertaa)

”Rohkaisevaa kuulla, että voin itse rakentaa elämästä erilaisen ja vaikuttamaan asioihin, jotka oli pielessä lapsena. Antaa toivoa :)”

Voit halutessasi osallistua pelkällä etunimellä tai nimimerkillä, vaikka tapaamisissa pidetään kamerat päällä ja jutellaan muun ryhmän kanssa.

Tapaamisten välissä on mahdollisuus tehdä pieniä tehtäviä, jotka auttavat omien kokemusten käsittelyä ja tuovat lempeyttä omaan arkeen.

Ryhmään mahtuu 6-8 osallistujaa. Ohjaaja tapaa jokaisen ryhmäläisen Teamsilla ennen ryhmän alkua.

”On ihan mieletöntä miten suoraa vertaistukea olen täältä saanut, kun on tuntunut että olen jollain tapaa yksin tämän asian kanssa. Ihanat ohjaajat ja ihanat ryhmäläiset, hyvät aiheet!”