Lahjoita
Tekstikoko Font size smaller Font size normal Font size bigger

CHAT MA 2.10. klo 18-20 aiheena itsemyötätunto

Itsemyötätunto on taito, jonka jokainen voi oppia harjoittelemalla.  

Monet perheen aikuisten liiallisesta juomisesta haittoja lapsuudessaan kokeneet kantavat mukanaan elämää rajoittavaa syyllisyyttä, häpeää sekä kelpaamattomuuden tunteita.

Itsemyötätuntoa opettelemalla oppii näkemään omat ajatuksensa ja tunteensa myötätuntoisemmin. Samalla vahvistuu ymmärrys siitä, että kukaan ei ole vastuussa muiden ihmisten valinnoista ja teoista. Oman itsen hoivaaminen auttaa löytämään ja tunnistamaan omat rajansa ja tarvittaessa muokkaamaan niitä. Jokainen ansaitsee rakkautta, hyväksyntää ja arvostusta juuri sellaisena kuin on. 

Itsemyötätunto on todellinen voimavara ja työkalu, joka auttaa lisäämään mielenrauhaa ja vahvistamaan sietokykyä elämän haasteisiin. 

Tule jakamaan ajatuksiasi ja voimaantumaan vertaisten kanssa. Pohditaan asiaa ryhmä-chatissa aikuisten kesken. Chatissa voidaan keskustella muistakin omaan lasiseen lapsuuteen liittyvistä asioista.

Chat järjestetään maanantaina 2.10. klo 18-20

Salasanamme on tuolloin: lempeys

Keskustelu käydään osoitteessa https://lasinenlapsuus.fi/ryhma-chat (toimii vain chatin auki ollessa). Kirjoitettuasi ensimmäisen kommenttisi saat antaa itsellesi nimimerkin. Oikeaa nimeä, kuvaa tai yhteystietoja ei tarvitse antaa. Keskustelu tapahtuu kirjoittamalla. Mukana chatissa Lasisen lapsuuden Laura ja Toimiva ry:n Piia Sumupuu.

Lämpimästi tervetuloa mukaan pohtimaan itsemyötätuntoa, miten sitä voisi oppia ja hyödyntää omassa elämässään!