Lahjoita
Tekstikoko Font size smaller Font size normal Font size bigger

CHAT ti 20.6. Juhannus lähestyy

Keskikesän juhla on kohta taas täällä. Oletko jäämässä lomille ja suunnittelemassa rentoa lomailua ja läsnäoloa tässä hetkessä perheen tai ystävien kanssa? Kaipaatko ehkä keskustelua siitä, kuinka päästää vaihteeksi vapaalle?

Onko juhannuksessasi luvassa kesäyön taikaa, laineiden liplatusta ja hyvää seuraa? Vai onko yöttömän yön iloisen karkeloinnin vaatimus jo ajatuksenakin ahdistava, kun muut pitävät hauskaa ja itse ehkä koet yksinäisyyden ja ulkopuolisuuden tunteita.

Varjostavatko muistot liikaa juoneen vanhemman kanssa vietetyistä juhlista omaa elämääsi?

Jutellaan ryhmächatissa yhdessä juhannukseen ja muihin juhliin liittyvistä muistoista ja siitä, millaisia ajatuksia ja toiveita juhlapyhien viettämiseen nyt aikuisena kuuluu. Tule pohtimaan minkälaisia kesä- ja juhlamuistoja itse haluaisit luoda.

Chatissa voi aina ottaa puheeksi muitakin omaan lasiseen lapsuuteen liittyviä asioita. Tervetuloa mukaan kaikki uudet ja vanhat chattaajat!

Chat järjestetään ti 20.6. klo 18-20

Salasanamme on tuolloin: mittumaari

Keskustelu käydään osoitteessa https://lasinenlapsuus.fi/ryhma-chat (toimii vain chatin auki ollessa). Kirjoitettuasi ensimmäisen kommenttisi saat antaa itsellesi nimimerkin. Oikeaa nimeä, kuvaa tai yhteystietoja ei tarvitse antaa.

Chatin kesto on kaksi tuntia. Keskustelu tapahtuu kirjoittamalla.

Ohjaajana chatissa ovat tällä kertaa Lasinen lapsuus -työntekijä Johanna Puranen sekä Janne Takala, joka tällä hetkellä työskentelee Lasinen lapsuus -toiminnan sijaan tutkijana Mipa 2.0 -hankkeessa.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!