Lahjoita
Tekstikoko Font size smaller Font size normal Font size bigger

30.11.2023 | Ajankohtaista

Anna-Sofia Lehto

Sote-opiskelijoiden avoin ryhmächat to 7.12. 17-18.30

Mitä hyvää lasisen lapsuuden kokemus antaa opiskeluun?

Kaikkien ikävien ja sirpaleisten kokemusten ja muistojen rinnalla, monelle meistä lasisen lapsuuden kokeneista on kehittynyt myös sosiaalisesti ihailtuja ominaisuuksia, kuten herkkä empatiakyky sekä taito ennakoida toisten tunteita ja reaktioita vuorovaikutuksessa. Olemme lapsuudessa oppineet olemaan tuntosarvet koholla ja aistimaan pienistäkin merkeistä ympäristön tunneilmapiirin muutoksia ja muuttamaan toimintaa tilanteen mukaan. Monet meistä ovat myös taitavia ongelmanratkaisussa ja organisoimaan asioita.

Mitä hyötyä omasta lasisen lapsuuden kokemuksesta voi sinulle olla? Miten omat kokemukset voivat muuttua vahvuuksiksi ja voimavaroiksi? Miten voit hyödyntää omaa kokemustasi opinnoissa ja alallasi?

Tule keskustelemaan aiheesta; pohtimaan, oivaltamaan ehkä jotakin uutta sekä jakamaan kokemuksia yhdessä vertaisten kanssa torstaina 7.12.2023 klo. 17.00 – 18.30! Chatissa mukana myös Anna-Sofia ja Jenni. Voit osallistua omana itsenäsi, eikä sinun tarvitse antaa mitään henkilö- tai tunnistetietoja itsestäsi.

Sote-opiskelijoiden 4. ryhmächat järjestetään to 7.12. klo 17-18.30

Salasana 4. chatissa: HerkkyysVoimana

Keskustelu käydään Lasisen lapsuuden ryhmächatissa:

https://lasinenlapsuus.fi/ryhma-chat (toimii vain chatin auki ollessa)

Kirjoitettuasi ensimmäisen kommenttisi saat antaa itsellesi nimimerkin. Oikeaa nimeä, kuvaa tai yhteystietoja ei tarvitse antaa.

Keskustelu tapahtuu kirjoittamalla.

Olet lämpimästi tervetullut mukaan <3