Lahjoita
Tekstikoko Font size smaller Font size normal Font size bigger

27.05.2024 | Ajankohtaista

TEEMACHAT ti 4.6. Merkitykselliset ihmissuhteet & korjaavat kokemukset

Teemachatsarjan Korjaavat ihmissuhteet osa 1.

Heippa! Täällä Minna ja Krista, kolmannen vuoden sosionomiopiskelijat Karelia ammattikorkeakoulusta. Teemme opinnäytetyötämme korjaavista ihmissuhdekokemuksista, kun taustalla on lasinen lapsuus. Haluaisimme kuulla juuri sinun kokemuksiasi aiheeseen liittyen!

Varhaiset kiintymyssuhdemallit voivat vaikuttaa myös aikuisuuden sosiaalisiin suhteisiin. Lasinen lapsuus voi johtaa turvattomaan kiintymyssuhteeseen ja näkyä aikuisuuden ihmissuhteissa vaikeutena luottaa ihmisiin, pelkona jätetyksi tai hylätyksi tulemisesta, arvottomuuden tunteena tai mustasukkaisuutena. Elämä voi kuitenkin tarjota myös korjaavia kokemuksia merkityksellisten ihmissuhteiden kautta.

Millaisia tärkeitä ja merkityksellisiä ihmissuhteita löydät omasta elämästäsi? Mitkä näistä ihmissuhteista ovat tarjonneet korjaavia kokemuksia? Miten ne ovat vaikuttanut elämääsi?

Tuu meijän kanssa juttelemaan chattiin tiistaina 4.6.2024 klo 18-19.30 merkityksellisistä ihmissuhteista ja korjaavista kokemuksista.

Salasanamme on tuolloin: merkityksellinen

Keskustelu käydään osoitteessa https://lasinenlapsuus.fi/ryhma-chat (toimii vain chatin auki ollessa). Kirjoitettuasi ensimmäisen kommenttisi saat antaa itsellesi nimimerkin. Oikeaa nimeä, kuvaa tai yhteystietoja ei tarvitse antaa.

Chatin kesto on puolitoista tuntia. Keskustelu tapahtuu kirjoittamalla.

Chatissa käytyjä keskusteluja käytämme opinnäytetyömme aineistona. Kaikki keräämämme materiaali pysyy täysin anonyyminä ja voit halutessani kieltää viestiesi käyttämisen osana aineistoa. Kerrothan tästä chat-keskustelun aikana! Tämä on ensimmäinen osa Korjaavat ihmissuhdekokemukset-teemachattia ja jatkamme aiheesta elokuussa vielä kaksi kertaa. Voit tulla mukaan jokaiseen, tai vaikka vain yhteen niin halutessasi.

Mukana chatissa myös Lasisen lapsuuden työntekijä Julia.