Lahjoita
Tekstikoko Font size smaller Font size normal Font size bigger

10.07.2024 | Ajankohtaista

TEEMACHAT ti 6.8. Luottamus ja turvallisuuden tunne korjaavissa ihmissuhteissa

Teemachatsarjan Korjaavat ihmissuhteet osa 2.

Heippa! Täällä Minna ja Krista, kolmannen vuoden sosionomiopiskelijat Karelia ammattikorkeakoulusta. Teemme opinnäytetyötämme korjaavista ihmissuhdekokemuksista, kun taustalla on lasinen lapsuus. Haluaisimme kuulla juuri sinun kokemuksiasi aiheeseen liittyen!

Varhaiset kiintymyssuhdemallit voivat vaikuttaa myös aikuisuuden sosiaalisiin suhteisiin. Lasinen lapsuus voi johtaa turvattomaan kiintymyssuhteeseen ja näkyä aikuisuuden ihmissuhteissa vaikeutena luottaa ihmisiin, pelkona jätetyksi tai hylätyksi tulemisesta, arvottomuuden tunteena tai mustasukkaisuutena. Elämä voi kuitenkin tarjota myös korjaavia kokemuksia merkityksellisten ihmissuhteiden kautta.

Käsittelemme tällä kertaa luottamusta ja turvallisuuden tunnetta korjaavissa ihmissuhteissa, kun taustalla on lasinen lapsuus. Kuinka luottamus syntyy ja lähtee kasvamaan? Mistä turvallisuuden tunne syntyy ja kuinka se ilmenee? Kuinka voisit itse vaikuttaa luottamuksen ja turvallisuuden tunteen syntymiseen?

Tuu meijän kanssa juttelemaan aiheesta chattiin tiistaina 6.8.2024 klo 18–19.30.

Salasanamme on tuolloin: turvallisuus

Keskustelu käydään ryhmächatissa (toimii vain chatin auki ollessa). Kirjoitettuasi ensimmäisen kommenttisi saat antaa itsellesi nimimerkin. Oikeaa nimeä, kuvaa tai yhteystietoja ei tarvitse antaa.

Chatin kesto on puolitoista tuntia. Keskustelu tapahtuu kirjoittamalla.

Chatissa käytyjä keskusteluja käytämme opinnäytetyömme aineistona. Emme mainitse chatissä käytettyjä nimimerkkejä työssämme, joten kaikki keräämämme materiaali pysyy täysin anonyyminä. Voit halutessani kieltää viestiesi käyttämisen osana aineistoa. Kerrothan tästä chat-keskustelun aikana!

Tämä on toinen osa Korjaavat ihmissuhdekokemukset-teemachattia ja jatkamme aiheesta vielä kolmannen kerran 20. elokuuta. Voit tulla mukaan jokaiseen, tai vaikka vain yhteen niin halutessasi.

Mukana chatissa myös Lasisen lapsuuden työntekijä.

Tervetuloa mukaan uudet ja vanhat chattaajat!