Lahjoita
Tekstikoko Font size smaller Font size normal Font size bigger

07.06.2024 | Ajankohtaista

TEEMACHAT to 13.6. Anteeksianto PERUTTU

Valitettavasti tämän illan teemachat joudutaan siirtämään teknisten ongelmien vuoksi. Samanaiheinen chat järjestetään myöhemmin, aika ilmoitetaan teemachat-sivullamme. Suuret pahoittelut!

 

 

Anteeksianto on voimakkaasti latautunut aihe, joka herättää useimmissa lasisen lapsuuden kokeneissa tunteita – joko puolesta, vastaan tai molempia yhtä aikaa.

Monet jakavat salaisen toiveen siitä, että vanhempi ymmärtäisi, miten paljon hänen juomisensa on meitä satuttanut ja pyytäisi tekojaan anteeksi. Valitettavan usein tämä toive jää kuitenkin toteutumatta.

Vaikka anteeksipyyntöä ei koskaan saisikaan, voi anteeksi antamisen prosessia työstää sisäisesti. Tämä on mahdollista silloinkin, vaikka vanhempi olisi jo edesmennyt.

Kaikki kosteikon kasvatit eivät koe anteeksi antamista itselleen mahdollisena, eivätkä välttämättä edes tarpeellisena. Toisille anteeksi antaminen taas on tärkeää ennen kaikkea itse itsemme vuoksi. Haluamme antaa anteeksi päästääksemme irti vihasta ja katkeruudesta, emme unohtaaksemme tai hyväksyäksemme. Tahdomme antaa anteeksi päästäksemme eteenpäin.

Mitä anteeksi antaminen Sinulle merkitsee? Keskustellaan anteeksiannosta ja sen merkityksestä yhdessä kesäkuun teemachatissa. Aikuisten kesken.

Chatissa voit ottaa puheeksi muitakin lasiseen lapsuuteesi liittyviä asioita. Tervetuloa mukaan kaikki uudet ja vanhat chattaajat!

Chat järjestetään to 13.6. klo 18–19:30

Salasanamme on tuolloin: kaikkianteeksi

Keskustelu käydään osoitteessa https://lasinenlapsuus.fi/ryhma-chat (toimii vain chatin auki ollessa). Kirjoitettuasi ensimmäisen kommenttisi saat antaa itsellesi nimimerkin. Oikeaa nimeä, kuvaa tai yhteystietoja ei tarvitse antaa.

Chatin kesto on puolitoista tuntia. Keskustelu tapahtuu kirjoittamalla.

Mukana chatissa ovat vertaiskeskustelijat Satu ja Jenni.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!