Lahjoita
Tekstikoko Font size smaller Font size normal Font size bigger

19.06.2024 | Ajankohtaista

Teemachatit jatkuvat elokuussa

Kiitos kaikille teemachatteihin osallistuneille kuluneesta keväästä! Avoimet, vertaistuelliset aikuisten teemachatit jatkuvat tiistaina 6.8.

Torstaille 13.6. tarkoitettu anteeksiantoaiheinen teemachat jouduttiin perumaan teknisen vian vuoksi. Kyseinen teemachat olisi ollut tämän kevään viimeinen. Pahoittelemme viime hetkellä peruutettua chattia kaikille, jotka olivat sitä odottaneet ja olleet tulossa keskustelemaan vertaisten kanssa. Anteeksianto siirtyy syksyn teemachat-ohjelmaan.

Tämän kevään aikuisten teemachateissa on keskusteltu monipuolisesti: omien tunnetilojen ja haavoittuvuuden hyväksymisestä, vanhemman rajaamisesta, luottamuksesta, toivosta, äitisuhteista, herkkyydestä aistia muiden tunteita ja korjaavista kokemuksista ihmissuhteissa.  

Reilusti yli 2000 viestiä on vaihdettu ja vajaa kuusikymmentä lasisen lapsuuden kokenutta on jakanut kokemuksiaan, ajatuksiaan ja tunteitaan teemachateissa. On annettu ja saatu vertaistukea ja tehty uusia oivalluksia. 

Lämmin kiitos mukana olleille <3  Elokuussa jatketaan korjaavista ihmissuhdekokemuksista tiistaina 6.8 klo 18:00-19:30. Tervetuloa silloin sekä uudet että vanhat chattaajat!

Löydät ajankohtaisimman tiedon teemachateista täältä. Tiedotamme vertaistukitarjonnastamme myös Instagram ja Facebook-kanavillamme.