Lahjoita
Tekstikoko Font size smaller Font size normal Font size bigger

10.08.2023 | Ajankohtaista

Hyvinvoinnin hetkiä

Mitä tarvitsen voidakseni paremmin? Mitä voin tehdä, jotta olisin tyytyväisempi ja eläisin itseni näköistä, hyvää elämää?

Meillä kaikilla on oikeus voida hyvin ja saada tarvitsemaamme apua ja tukea arkeemme. Erilaisten apukanavien ja tukipalveluiden lisäksi on paljon, mitä voimme itse tehdä hyvinvointimme eteen, mutta joskus tämä saattaa tuntua haastavalta.

Lasinen lapsuus toiminta haluaa tukea ja auttaa juuri sinua voimaan paremmin ja jaammekin jatkossa somessamme joka perjantai vinkin oman hyvinvoinnin lisäämiseen. Vinkkien kautta jaamme tietoa erilaisista tavoista oman olon rauhoittamiseen ja mielen keventämiseen sekä käytännön harjoituksia.

Järjestämme myös syksyn aikana hyvinvointituokioita eri teemoin. Tuokiot järjestetään verkossa ja niille ovat tervetulleita kaikki halukkaat.  

Ensimmäinen hyvinvointituokiomme on maanantaina 18.9. klo 17-18.  Aiheenamme on silloin itsemyötätunto; mitä se on ja miten sitä voi lisätä omaan elämään.

Aihetta on alustamassa Piia Sumupuu Toimiva ry:stä ja mukana on myös Lasisen lapsuuden työntekijä Laura Barck. Lue lisää täältä.